8. joulukuuta 2014

Valovoima

Tässä päivänä eräänä, näkyi taivaalla mitä harvinaislaatuisin ilmiö - aurinko, joka loisti kirkkaalla taivaalla! Harvinaista herkkua nykyään.

En ihan heti edes muista, milloin se pallukka olisi tätä ennen päässyt kunnolla kurkistamaan sankan ja synkän pilviverhon läpi. Kylläpäs se kummasti siis ilostuttikin muistuttaen olemassaolostaan ☺

Vaan millaista julmaa kohtalon ivaa onkaan, etten sitten tänä kyseisenä päivänä ehtinyt kameran kanssa ulkoilemaan ja ikuistamaan tuota harvinaislaatuista hetkeä, kun taivas oli kauniin sininen ja aurinko pääsi oikein kirkkaasti koristamaan taivasta.

Kuitenkin seuraavana päivänä kun aurinko yhä yritti kurkistella pilvien raoista, ehdin onneksi edes silloin napata kameran kaulaani, kun lähdin Tahvon kanssa ulkoilemaan.

Tähän aikaan vuodesta, kun ei ainakaan toistaiseksi ole vielä edes hohtavia nietoksia luomassa postikorttimaisemia, on luonto karun kolkko ja väritön. Vaan kun luo katsettaan ympärilleen, onnistuu ikuistamaan yllättävänkin kauniita palasia kuviin. Kävimme Tahvon kanss köpöttelemässä erilaisilla pelloilla, joilta nämä kaikki kuvatkin on otettu.

 

Tahvo on ikuinen touhottaja, joka vaikuttaa aina siltä, kuin sen akut olisi ladattu liian täyteen, tai akkuja olisi kertakaikkiaan mytätty liikaa yhden tassuttajan tarpeisiin.

Tahvo tarvitseekin todella paljon aktiviteettia, tai sen ylimääräinen energia alkaa kavalasti karkailemaan muun muassa itsenäiseen "kodin järjestelyyn" ihmisten poissaollessa. Kenties feng shui vain on Tahvon mielestä paremmin kohdillaan, mikäli esimerkiksi leivänpaahdin pötköttää pöydän sijasta lattialla, tai postikasa on reippaasti ripoteltuna pitkin asuntoa.


Alati häsläävää karvaturri osaa toisinaan raastaa hermojakin, mutta Tahvon kanssa on aina mitä mukavinta tehdä reissuja, koska se on täysillä mukana yhteisessä tekemisessä ja sen kanssa hyvä "yhteinen sävel", eli se muun muassa tottelee hienosti.


Allaolevaa kuvaa jos katsoo tarkkaan, huomaa siellä talon kohdalla, jonkin verran sen alapuolella mustan pisteen. Tämä musta piste on varis, joka pellolla seikkaili samaan aikaan kuin me Tahvon kanssa. Tahvo katseli variksen touhuja välillä kiinnostuneena. (Varista ei vahingoitettu kuvauksissa)

20 kommenttia:

  1. En ymmärrä yhtään, että oon sinun lukijasi, mutta kun yritän lisätä blogisi näkyviin omassa blogissani, niin sitä ei löydykkään sieltä luettelosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapas hassulta, olisikohan taas jotain bloggerin omituisuuksia?
      Jospa se joskus haluaisi näkyä :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen on tosi ihana! Saitte meistä juuri uuden lukijan :)

    -http://elamanpituistarakkautta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)
      Ja erittäin lämpimästi tervetuloa tänne meidän karvajengin seuraan! :)

      Poista
  3. Upita kuvia taasen olt ottanut tuo viimeinen kuva on mahtava maalaismaisemaa se lämmittää sielua
    Tahvo söpönen karvaturri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalaismaisemassa se niin sielu lepää ♥

      Poista
  4. Hienoja kuvia!
    Tahvo on oikein komea koiruus ♥. Kaveri näyttää aika aktiiviselta :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia syksyisestä luonnosta. Tuollaisen kaverin kanssa kelpaa ulkoilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinällään hassua, että kuvat ovat näinkin syksyisiä, vaikka joulu on jo ovella :)

      Poista
  6. Onpas maisemat. Niin rauhoittavat ja kauniit. Tulee ihan ikävä maalle!

    Suloinen koirakaveri sinulla. Kovin viisaan näköinen ja valpas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tahvo on niin valpas, että viisauskin jää sinne kaiken häsläämisen alle ;D

      Poista
  7. Koiramaiset terveiset Villa Kardemummasta! Osuin tänne ihan sattumalta ja kylläpä osuinkin mainioon paikkaan:) liityn kyllä lukijaksesi!
    Tulehan pistäytymään meilläkin katsomassa Villamme nti. Rasavilliä. Se vanha sanonta" makkarasta talo tunnetaan" saa tämän pötkön jälkeen sisältöä lisää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heipsanrallaa! Onpas kiva kun olet tänne tiesi löytänyt ja jättänyt näin kivaa viestiäkin tänne ilahduttamaan :)
      Tulen kurkistelemaan blogiisi :)

      Poista
  8. Voi miten ihania eläinjuttuja sulla täällä onkaan kauniiden kuvien kera. I´ll be back!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet jättänyt kommenttia!
      Kiva lukea mukavia viestejä :)
      Ja erittäin lämpimästi tervetuloa uudelleenkin - täällä me hengaillaan! ;)

      Poista
  9. Ihana koiruus, kertakaikkiaan rakastettava :) meilläpäin tuota valoa ei ole näkynyt yli viikkoonn. Toivoisin jo edes pilkahdusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useat tuttavamme voivat olla hieman eri mieltä Tahvon rakastettavuudesta, moni kun muistaa päällimmäisenä sen hillittömän riehumisen ja haukkumisen! :D

      Poista
  10. Kauniita kuvia! Luulin tunnistavani viimeisen kuvan maiseman, joten oli heti pakko kurkata missä päin majailette. No, Kanta-Hämeen alueellahan mekin asutaan! Lieneekö olevan paikka, joksi kuvittelin... Iloista joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on sen tien varresta, joka vie sieltä Tiiriön takaa kohti Renkoa. Ei mitään muistikuvaa tien nimestä, mutta.. :)

      Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)