3. joulukuuta 2014

Joulukuu, kurakelikuu

Joulukuun puolelle ollaan hypätty ja joulu lähestyy kovaa vauhtia, mutta ruoho vihertää kuin kesällä konsanaan ja kuralätäköt lätisee. Ellakin tässä maanantaina napatussa kuvassa katselee pihalla, että jos ei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakaan.. ♪ ♫Nämä mutaiset säät eivät ole sitten millään mieleeni, etenkin kahden pitkäkarvaisen koiran omistajansa. Tyyne on vielä helppo "pyyhkäistä" puhtoiseksi, mutta pojat ovat lenkkien jäljiltä kuin kaksi eteenpäin vyöryvää mutapaakkua.

Vaan jos ei huonoa, niin jotain hyvääkin leudoista keleistä! Minulla on tapana kesäaikaan tarjota koirille paljon lihaisia luita, koska koirien on niitä hyvä pihalla syödä. Helposti palelevalle Tyynelle ei voisi kuvitellakaan talvella antavansa pihalle syötäväksi kylmiä luita.

Vaan vielä ei ole lunta ja lämpötilakin siinä kohdassa, että voi antaa jengille pihalle pakasteluut syötäväksi - Tyynelle vain ruokailun ajaksi takkia päälle niin avot!☺

17 kommenttia:

 1. Tyynellä on hieno takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun löytäisin joskus Tyynelle vaaleanpunaisen takin, niin olisin iloinen! :D

   Poista
 2. Tyttären kanssa tänne kurkistettiin ja hän alkoi saman tien laulaa laulua pupuista, koirista, kanoista ja kukoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piipplan vaarilla oli talo.. :) ♪ ♫

   Poista
 3. On Tyynellä ainakii niin punainen takki,jotta näkyy pitkälle,tietää missä on :D
  Täälläkin on maassa vaan pientä jäätikköä,muuten ihan maa viheriöi,ei ole lunta,joita kaivattais nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluksi aina niin kovasti toivon lunta, mutta harvemmin toive toteutuu. Mutavellissä sitä usein tepastellaan. Peukut pystyyn, että TÄNÄ VUONNA saisi valkoisen joulun! ;)

   Poista
 4. Hyvin on muistissa itelläki kuraturkkipyykki pitkäkarvasen koiran omistajana! Ja näppärästi se turkki tuntu imasevan sisuksiinsa myös aikamoisen määrän pieniä oksankäkkyröitä, takiaisia ja jopa käpyjä x) Tuntu ettei mikään peseminen riitä puhdistamaan sitä kuramäärää ja kaikkia sattumia ;) Laitoin sulle muuten sähköpostia siihen hotmailin osoitteeseen =) Mukavaa Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, niin äärettömän tuttua tuo puolikkaan metsän kaivaminen koiran turkista! Takiaiset ne vasta on parhaita - ne kun sinne karvan sekaan kunnolla käpertyy, niin eihän ne irtoa sieltä sitten millään! Beagle on niin helppo, vähän vain pyyhkäisee ja valmis! :D

   Posti on tullut perille! :)
   Vielä kun joskus ehtisi (lue: saisi aikaiseksi) vastatakin.. Eh :)

   Poista
 5. Anonyymi9.12.14

  Meillä kun on lyhytturkkinen koira, niin tuntuu, että sen tassut imee kuraa kuin pesusienet vettä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas sitten melkoiset huopikkaat! :D

   Poista
 6. Hei Marika. Haluaisin liittyä lukijaksesi. Olisikohan tämä mahdollista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen lupaa tarvitse kysyä, eli liittyy vain jos haluaa :)
   Mukavahan se vain on jos lukijoita on :)

   Poista
  2. :) Kysyn siksi, että en löydä sinulta kohtaa johon liittyä. Onko se tuo kohta "Uteliaat"? MInulla ei näy siinä muuta kuin se teksti... MIstäköhän tämä johtuu...?

   Poista
  3. No minä mietin, että onpas harvinaisen kohtelias ihminen kun oikein lupaa kysyy :D
   Kuulostaapas hassulta tuo juttu, eikä siinä ole sitä palkkia jossa lukee "liity tähän sivustoon"?

   Blogien lukijaksi pääsee myös niin, että menet bloggerisi lukulistalle, eli sinne missä näkyy kaikkien lukemiesi blogien päivitykset. Siinä "lukuluettelo"-palkin alla on teksti "lisää". Siitä vain napsauttaa ja aukevaan ikkunaan kirjoitat tämän blogin osoitteen :)

   Poista
  4. Oon mä harvinainen, ihan yksi kappale vain löytyy, mutta en harvinaisen kohtelias :D

   Ei ole kohtaa, että liity tähän sivustoon...

   Okei...lukulista... Katsotaan

   Poista
  5. Löyty! Kiitos ohjeesta! :)

   Poista
  6. No niin hienoa! Ja tervetuloa ;)))

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)