28. lokakuuta 2016

Ei savua ilman tulta

Hola! Olisikohan aika puhaltaa puolisen vuotta lepoa viettäneeseen Karvapuustiin kipinää? Kyllä, kyllä olisi aika! Vaikka Karvapuusti on kenties on viettänyt kaikenkarvaista kesäuntaan, on itse elämä täällä jatkunut tuttuun tapaan tassutuksista töpötyksiin.

Ikävä kyllä elämään on myös astunut suuria suruja, joiden vuodattamat kyyneleet ovat osittain vaikuttaneet Karvapuustinkin hiljaiseloon. Matalapaine mielen perukoilla on ollut vahvasti läsnä, mutta kuinka ollakaan, karvaperhe on pitänyt hymynhäivettä hiljalleen yllä.

Tämän puolen vuoden aikana kun Karvapuusti on nukkunut, on ehtinyt moni karvaystävä nukkua poiskin. Jo keväällä nukkui ikiuneen pappapupu Saku ja kesän aikana myös muun muassa rex-tyttö Unna. Pupuperheen koko on kuitenkin pysynyt melko lailla vakiona, yhden uuden asukkaan, sekä kahden kotiinjääneen poikasen myötä.

Jo tovi sitten muuttivat kaikki puput sisälle - osan asuttua halki kesän ulkosalla. Töpöjengi on kokenut poismenojen myötä hieman muutoksia ja tällä hetkellä siihen kuuluu Miina-mummu, Paavo-pappa, Ella, Kira ja Diva.

Rakastan aina sitä hetkeä kun saa töpöjengin asumuksen sisustaa valmiiksi ja sitten siirtää itse jengin sisälle. Tulihan siitä hetkestä napattua muutama kuvakin, kun jengi siirtyi syksyn sumusta sisälle. Huomatkaa asumuksen takana, omassa asunnossaan, iltapuulle käyvät kanaset... :) ♥








Tällä hetkellä ulkosalla alkaa olemaan varsin harmaata, sillä tuuli on tuivertanut lehdetkin puista. Ennen harmautta, luonnon vielä kelliessä kaikessa kauneudessaan, tuli niitä kuitenkin ikuistettua kauniita värejä kuviinkin.




Nyt sitten odotellaan talvea ja lunta. Kyllä, kuulun niihin ihmisiin jotka odottavat kovasti lunta. Erityisesti mikäli käy niin, että lumi sataa yön aikana ja saa herätä valkeaan aamuun, se on suorastaan täydellisen ihanaa!

Luonto ja eläimet. Elämän suola.
Ja sokeri. :)

19 kommenttia:

  1. Olipas kiva kuulla teistä taas pitkästä aikaa! Tervetuloa takaisin<3

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin! Hiljaiseloa on ollut minunkin blogissani, postauksia harvakseltaan.
    Ihanat kuvat taas, niinkuin ennenkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä hiljaiseloa tuntuu olevan liikkeellä, hih :)
      Kiitoksia sanoistasi!

      Poista
  3. Kiva kun tämäkin blogi teki paluun! Just eilen selailin blogilistaani ja mietin että mitäköhän tälle porukalle kuuluu kun ei postauksia ole tullut hetkeen. :) kyllä on pupuilla hieno asumus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa huomata, että meitä on kaivattu ♥

      Poista
  4. Hola!! Ihana kuulla teistä pitkästä aikaa - Ja kuvat puhuvat puolestaan- söpöläisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana lukea näin kivoja kommentteja ♥

      Poista
  5. Ihana syys-sisustus pupuilla!Raati näyttää kovasti sen hyväksyvänkin.<3 Ja hymyksi pisti nähdä naapurin rouvat orrellaan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, hymyilyttää aina kun ne ihanat siellä taustalla katselevat, että mitä tapahtuu :) ♥ Jos liian myöhään illalla siellä touhuan, ne alkavat potpottelemaan hieman tyytymättömin sävelin siihen tapaan että "voisit jo häipyä, täällä yritetään nukkuua.." :D

      Poista
  6. Oi sentään, teilläpä on monenlaista vilistäjää! Olette onnekkaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnellinen olen jokaisesta karvaisesta tai sulkapukuisesta ystävästä ♥

      Poista
  7. Minullakin on ollut kovin hiljaista blogin puolella, mutta kyllä tänne silloin tällöin löytää ja mukava kuulla kuulumisia. Esimerkiksi nyt nämä ihanien kuvien kanssa olevat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monilla on tuntunut olevan blogien kanssa hieman hiljaista, pitkiäkin aikoja. Hyvä huomata, etten ole ainoa! :D ♥

      Poista
  8. Kiva kuulla teistä, vaikka osa uutisista on varsin surullisia.

    En voi kun ihailla noita teidän kanojen ja pupujen tiloja, ne on niin älyttömän upeat !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti asukkaat ovat samaa mieltä :-)

      Poista
  9. Voi miten kaunis miljöö! :) Omat kanaset on kiinnostaneet lapsesta saakka, mutta harmistukseksi ne eivät ihan soveltuisi kaupunkilaiseen kerrostaloon..

    VastaaPoista
  10. Onpas siellä mukavan näköinen kanila, kelpaa istuskella ja puljailla karvakorvia ;)

    VastaaPoista
  11. Olen täällä selaillut ja ihaillut suloisia eläinkuviasi. kauniita.

    VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)