29. heinäkuuta 2015

Puistopönötystä & pupunöpötystä

Aloitettiin Maurin kanssa tämä viikko käymällä pitkästä aikaa koirapuistossa. Ikävä kyllä kaverit siellä olivat pienempiä kuin meidän kissat, joten Mauri ei ollut ihan varma, uskaltaako niitä päin edes hengittää. Nuuhkimista sentään riitti puiston perukoilla yllin kyllin ja käytiin vähän patsastelemassa Hämeen Linnan ympäristössä.
Pupulapset kasvavat myös kovaa vauhtia. Olen jo jonkin aikaan miettinyt rex-lapsista kotiin jäävää tyttöä ja valinta on se, johon olen ollut enemmän tai vähemmän ihastunut jo jonkin aikaa. Tässä kotiin jäävä tyttö Riemuloikan Repsottava Rikkaruoho alias Sinna:Hieman ylimääräistäkin vilinää riittää luonamme tällä hetkellä, kun viikko sitten tuli pari hoitopupua. Toinen on oma kasvattini Riemuloikan Sammunut Saunalyhty, kutsumanimeltään Elli ja neitosen pupukaveri Manu.

Kummatkin ovat erittäin seurallisia ja jaloitellessaan vapaana tunkevat itsensä milloin mihinkin. Elokuvaa katsellessamme loikkasi Elli sohvalle syliini ja nautiskeli siinä sitten rapsutteluista, kunnes jatkoi matkaansa.

Koirat ja kissat ovat niin tottuneet nurkissa vilistäviin kaneihin, etteivät välitä niistä. Manu kuitenkin tuumasi tulla näyttämään hapanta naamaa, kun puput nauttivat ruokahetkestään - ilme kertoi selvästi, että voisi sitä ruokaa jollekin muullekin tarjoilla, kuin kaneille..


12 kommenttia:

 1. Herranen aika - ihania kuvia :))

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nälkäinen kissa, on kiukkuinen kissa ;)

   Poista
 3. Tosi kaunis tuo kotiin jäävä rex-tyttö ja ihana nimikin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinna on kyllä nätti, se hurmasi mut jo aika pikkuisena! :) ♥

   Poista
 4. Onpas teillä ollut hienot kuvausmaisemat ja harmi, ettei puistosta löytynyt sopivan kokoista leikkikaveria. Nyt vasta huomasin, että blogilla on tosi kiva uusi ulkoasu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tuon jälkeen siellä yhtenä toisena päivänä, niin leikkikavereita olikin oikein kunnolla! :) Oli tosin niin lämmin päivä, ettei turkkihirmu Mauri jaksanut leikkiä.. :)

   Poista
 5. Riemuloikan Sammunut Saunalyhty :D Näillä on kyllä parhaita nimiä. Suloiset kuvat. Taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nimi kania pahenna, ellei kani nimeä.. :D

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia taas! :) Tykkään kanssa tuosta Sinna-nimestä tosi paljon, ihanan erilainen.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)