27. heinäkuuta 2015

Uusi kaniasunto

Rakensin vastikään meidän pupuviisikolle, eli Miinalle, Sakulle, Paavolle, Ellalle ja Fionalle uuden kämpän kanilaan. Työ eteni hyvin verkkaiseen tahtiin, kun kaikkea muutakin tekemistä riittänyt, mutta nyt pääsivät puput vihdoinkin muuttamaan uuteen asuntoonsa ☺
Tästä on jo aikaa, kun bongasin yhdestä kaniryhmästä Facebookista erittäin toimivan näköisen heinäteline-ratkaisun, joka on ollut korvan takana odottamassa toteuttamistaan.

Nyt tämän hienon idean sitten toteutin tähän pupujen uuteen asuntoon: pyykkikori, johon leikkaa reunaan hieman isomman kolon heinien syömistä varten. Tähän mahtuu oikein kivasti heinää viidenkin kanin tarpeiksi!


14 kommenttia:

 1. Voi miten kivannäköisen asunnon saivat! Mahtava tuo heinäteline idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan loistava, hyvä kun joku tuli tämän idean jakaneeksi! :)

   Poista
 2. Toihan näyttää tosi viihtyisältä ja kivalta :-) ! Ja toi pyykkikori heinätelineenä on kyllä aika loistokeksintö :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Onneksi tulin huomanneeksi tämän idean tuolta yhdestä keskusteluryhmästä, on niin mahtava noille suursyöpöille :)

   Poista
 3. Ihana asunto! Kyllä kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisti naurattamaan, kun seuraavana päivänä menin katsomaan, niin tavaroita siirrelty sinne ja tänne ja koko kämppä jo mullin mallin :) ♥

   Poista
 4. Uuu aivan huippu tuo heinäteline! Pakko itelläki kyllä tehä tuollanen, tosin ehkä pienemmällä korilla, tällä hetkellä kun on vain yksi puputti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestäisi ainakin kauan, kun laittaisit tällaisen XXl-kokoisen ;D

   Poista
 5. Todella viihtyisän näköinen lukaali teidän pupupoppoolla! :) Pakko minunkin ihastella tuota heinätelineideaa, aivan mainio! Taitaa mennä ideasi hankintalistalle myös meillä, kutuille vähän isompana ja pupuille vähän pienempänä versiona. Kuttujen kuivaheinille olenkin miettinyt telveksi jotain näppärää ratkaisua (nyt ovat vielä ihan laidunvihreällä), kun uskon, että hevosille tarkoitetut narusta tehdyt heinäpussit menisivät niiden suihin naruineen päivineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut joilla on hevosia ja kaneja, kuulemma ainakin toisinaan pitävät kaneilla niitä heinäverkkoja. En ole aivan varmuudella tietoinen, että onko ne siis pysyneet peräti ehjinäkin.. :)

   Poista
 6. Kyllä pupusten nyt kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on mukava sotkea :D

   Poista
 7. Onnea kaneille, kun ovat saaneet uuden asunnon ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäävät :)

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)