10. kesäkuuta 2015

Isoja pupuja, pieniä pupuja

Rakastan bloggeria, eli blogipalvelinta kovin, mutta tällä hetkellä rakkaus kyllä hieman säröilee. Osa blogeista katoaa lukulistaltani ja uudelleen lukijaksi liittyminen jumittaa kuin viimeistä päivää. Tämä ongelma ei mitä ilmeisemmin ole vain minulla, sillä sain jokin aika sitten viestin, jossa kysyttiin miksi blogiini ei pysty liittymään lukijaksi.

Lukulistalla kiltisti roikkuvissa blogeissa on joissain ongelmana se, etteivät uudet postaukset päivity sinne lainkaan. Jonkin blogin postaukset saattavat mennä siis täysin ohitse, kunnes eräänä päivänä ne saattavatkin yhtäkkiä päivittyä sinne kaikki samalla kertaa.

Näiden lisäksi vielä jokunen muukin repsottava ryppy rakkaudessa. Uteliaisuudesta siis kyselenkin, onko muilla bloggerin käyttäjillä ollut viime aikoina kapuloita rattaissa?

Vaan aiheesta toiseen. Eilen oli hyvin laiskanletkeä päivä, sillä mitään ohjelmaa ei ollut kalenterissa ja työtkin voin kätevästi tuupata seuraavalle päivälle. Vietinkin sitten tiistain mukavasti ihan vain nauttien laadukkaasta lusmuilusta ja kotona kököttämisestä. Tuli siinä päivän mittaan sitten muutama pupukin kuvattua. Rex-tytöt pääsivät taas pihalle suurta maailmaa ihmettelemään.

Pihalla kuin lumiukko

Unnalle & Fannille aiheuttaa yhä ihmetystä monet asiat etenkin ulkosalla, mutta ne ovat jo aika mukavasti alkaneet kuitenkin kaikkeen tottumaan. Muun muassa kanoilla on tapana pyöriä aitauksen ympärillä tuttavuutta tekemässä ja nyt jo pupuset osaavat suhtautua niihin paljon paremmin. Ruoankin kimppuun käydään ulkona jo reippaasti.


Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on kummassakin Fanni. Seuraavassa kuvassa mangustelevan Unnan masua tuli tänään sen verran kokeiltua, että varmistui sen olevan kantavana. Kuvaa kun katsoo, niin tiineyden voi jo huomata silmämääräisestikin. Noin viikon kuluttua olisi laskettu aika ipanoille! ☺ ♥


Meillä jo jokusen viikon hengaillut kääpiöluppapoika Tommi palautuu lauantaina takaisin kotiinsa. Tommi on toivottavasti parin viikon päästä syntyvien poikasten isä - eli toivon mukaan naaras on kantavana. Tomppa on hurmaava luppamies! Kiltti ja hellyydenkipeä.




Pieni tovi sitten takaisin kotiin palanneet kasvatit pääsivät myös ulkosalle nautiskelemaan. Ressu on äärimmäisen seurankipeä, joten käytännössä koko sen ajan kun niitä kuvasin, se hakeutui syliini rapsuteltavaksi. Vaan kyllä ne herkulliset maanantimetkin maistuu ☺


17 kommenttia:

  1. Voi ihanuus että ovatkin söpösiä.
    Kokeilin, sivullesi pystyy liittymään vaan sitä kautta ei pääse lukemaan blogia. Sama ongelma monella muullakin, ollut jo jonkin aikaa.
    Itse luen blogeja enimmäkseen sivupalkin luettelon kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan ymmärtänyt tarkoitat, että sitä kautta ei pääse lukemaan blogia? Siis mitä kautta ei pääse lukemaan blogia? :) Lukulistalla ei näy päivitykset?

      Poista
    2. Marika, tarkoitin että kun aikaisemmin pääsi blogia lukemaan tuosta sivulta (jäsenet) napsauttamalla asianomaisen kuvaa. Nyt ei kaikkien bloggaajien sivut avaudu.

      Poista
    3. Aa, nyt tiedänkin mitä tarkoitat - sama ongelma on ollut nyt itsellänikin noin viikon verran! Välillä aukeaa ja välillä ei. Useimmiten ei. Saapas nähdä kuinka kauan tätä ihanuutta taas kestää!

      Poista
  2. Anonyymi18.31

    Ihania kuvia pupuista <3 RONJA

    VastaaPoista
  3. Voi hyvänen aika mitä söpöläisiä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopas muuta!
      Kummasti sitä saa aikaa kulumaan niiden parissa.. :) ♥

      Poista
  4. Kävimpäs äänestämässä sinua! :) Täytyy kyl sanoo et tykkään sun postauksista♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, olipas ihana kommentti! ♥

      Poista
  5. Ihana postaus taas, näkee kyllä kuinka puput ovat terveitä ja nauttivat olostaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pupujen vielä kelpaa näin kesällä, kun syötävää on vaikka millä mitalla! :)

      Kesä on ylipäänsä oikein kunnon kulta-aikaa pupujen omistajillekin, kun tuoreruoissa "vain taivas on rajana". Ovat töpöttimet jo alkaneet nirsoilemaankin, maitohorsmaa tyrkitään sivuun ja odotetaan tilalle jotain parempaa.. ;)

      Poista
  6. Voi ,että ,,, miten suloisia ne ovatkaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että, miten oikeassa oletkaan! :D

      Poista
  7. Suloisuuksia kerrassaan;)

    VastaaPoista
  8. On ollut tuollaisia ongelmia Bloggerin kanssa... Pari vuotta tuskailin takkuavan lukulistan kanssa, kunnes päätin etten käytä sitä enää ollenkaan ja siirsin kaikki lukemani blogit Feedlyyn (http://feedly.com/). Se toimii eikä ole vaikea käyttää.

    Hienoja kesäisiä kuvia :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)