17. huhtikuuta 2015

Se elää!

Nimittäin meidän piha. Lumet lähtivät rytinällä kun tuli lämpimät ilmat ja kun nyt on vielä tarpeeksi ahkerasti kulkenut katse maata viistäen, on huomannut pientä elämää jo pilkistelevän sieltä täältä. Ja puidenkin oksilla alkaa kiikkumaan jotain pientä vihreää ♥
Tyyne puolestaan kävi eilen eläinlääkärissä hammashoidossa. Mummulle oli yksi hammas kuolla kupsahtanut suuhun, joten se nykäistiin irti ja samalla tehtiin hammaskivenpoisto. Nyt on mummulla kaunis pepsodent-hymy. Kyllä taas kelpaa maiskutella kaikki mahdollinen syötävä.

"Syötävä? Sanoiko joku syötävä?"

13 kommenttia:

 1. Voi että - ei meillä vielä noin viherrä - juuri lumesta päästiin... tai mistä tietää -jos pitäis kontata -näkis oleellisen :) ihana juttu sinulla ja ihana Tyyne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä kun konttaa siellä lähellä maata, niin näkee paljon enemmän kuin täältä hieman korkeammalta - jalkojensa varassa seisoessa! :D

   Poista
 2. Oi, teillä on kevät jo edennyt mukavasti, täällä vielä odotellaan lehtien puhkeamista ymv.
  Ystävätoiminta on hienoa ja todella tarpeellista. Ihanaa että on vapaaehtoisia :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaaehtoistoiminta on aivan äärettömän rikastuttavaa puuhaa. Ei sitä osaa edes sanoin kuvailla. Siihen kun lähtee mukaan, niin siitä ei osaa enää pois lähteäkään. Tutustuu samalla uusiin ihmisiin :)

   Poista
 3. Onpas teillä upeasti kevät lähtenyt käyntiin. Meillä vasta kaikki aivan aluillaan. Lumi on jo lähtenyt, mutta senverti kylmää on pitänyt, että kasvupyrähdyksiä ei ole näkynyt. Mutta kyllähän se kesä sieltä tulee, taatusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin oli nyt alkuviikosta oikein lumisateita, olikohan peräti kolmena päivänä peräkkäin. Koiratkin kummastelivat, kun ulos mennessä oli talvi laskeutunut. Vaan sitten ne onneksi sulivat taas pois ja kevät taas näytti olevansa olemassa ♥

   Poista
 4. Kontttaaminen on tuttua puuhaa, kun kuvia napsin, hi!
  Onnea sulle todistuksesta, on varmaan mielenkintoista olla mukana noin hienossa asiassa.
  Hyvää kevään jatkoja ja hienot kuvat olit nappaillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä odottelen ensimmäistä ihmistä, kuka tarvitsee seuraa :)
   Niin uutta tosiaan nämä muistisairaudet minulle.. :)

   Poista
 5. Luonto herää kevääseen!
  Ihania elämänmakuisia kuvia!
  Ihanaa, että löysit tiesi myös Mantelilaaksoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Susanna! :)
   Ja oli mukava löytää blogiisi!

   Poista
 6. Wau miten vihreän vehreää! Ei vasn meillä Oulussa vielä! Rasavili on todin kevätlookissa: karva vaihtuu ja harja sutii. Ostin ihanat shampoot ja hoitoaineet neidille ja voi vitsit, miten kaunis koira meillä on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä etenkin Maurilla on ollut nyt kovasti karvanvaihtoa! Lapinkoira ja karvanlähtöaika, voi ihanuus.. harjaan siitä yleensä 10l ämpärillisen karvaa kerralla ja niitä ämpärillisiä on tullut jo jokunen! :D

   Poista
 7. Luonnon eloon heräämistä aina keväisin on ihana seurata ja lisääntyvä valo, se on parasta piristystä :)
  Onneksi olkoon todistuksesta! Todella hienoa että olet ystävätoiminnassa mukana, sillä yksinäisiä vanhuksia on todella paljon. Te vapaaehtoiset olette oikeita aarteita.
  Suloiselle Tyynelle rapsutuksia :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)