13. tammikuuta 2015

Vihreää kanilaan

Tähän vuodenaikaan ei vihreää luonnostaan näy, joten päätin sellaista hankkia ainakin kanilaan. Löysin nimittäin kivan vihreäsävyisen räsymaton, jonka tuumasin olevan kuin tehty sinne. Ja sehän olikin nappiostos, sillä se näyttää oikein kivalta kanilan lattialla! ☺


Kanilan lattian maalaaminen alkaa houkuttamaan koko ajan sitä enemmän, mitä enemmän sitä katselen. Olenkin laittanut nyt vakavasti "korvan taakse" ajatuksen siitä, että ensi kesän aikana tulisi vedettyä lattiaan maalipinta. Toki, muutakin pintaremonttia ja ns. hiomista riittää aina.

Kanilan lattian maalaaminen tai ylipäänsä kanilan sisätilojen laittaminen ei suinkaan ole ainoa suunnitelma tulevalle kesälle, sillä myös uuden kanitarhan rakentaminen on jo alkanut pyörimään mielessä sitä mukaan, kun kevät lähenee.

Vielä joitain viikkoja sitten mietin kuumeisesti kanien tulevan kesäasunnon paikkaa, mutta tässä ajan saatossa, asiaa pohdiskellessani, olen ehtinyt jo hahmotella sen paikkaa tontiltamme. Haluan sen olevan samaan aikaan sekä rauhallisella paikalla, että kätevän matkan päässä itse ulkorakennuksesta, jossa kanila sijaitsee. Suunnitelmia siis riittää. Vaan sitähän on tapana sanoa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - puolivälissä siis ollaan, jei!

18 kommenttia:

 1. Onpas ihanan värinen matto! Tuo varmasti kivasti väriä tähän talven harmaaseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin ensin ostaa vaaleanpunaisen, mutta se näytti niin vaalealta, että ei kauan olisi vaaleanpunainen.. sitten iskinkin silmäni tuohon vihreään ja tadaa :)

   Poista
 2. Ihana on pupukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella on ainoa joka näkyy kuvissa, kun muut jänöset olivat viettämässä päiväsiestaa tuolla, joka ylemmässä kuvassa näkyykin :)

   Poista
 3. Tosiaan matto on kuin tehty tänne niin värinsä puolesta kuin muutenkin ja mikäs siinä on tepastella kauniilla, lämpimällä iloisen värisellä matolla. Niin siistiä on kaikkialla ja enpä missään muualla olekaan kanilan lattialla nähnyt mattoa, nappiostos! Hyvä kun on positiivisia suunnitelmia se pitää ajatukset virkeinä:) Kani siinä onnellisena taputtaa mattoa ja nyökkää tyytyväisyyttään!:)
  Mukavan leppoisaa viikon jatkoa, nupuset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on sikäli haastava, että sen "puhtaanapito" on vaikeampaa, kuin pelkän lattian. Mutta se miellyttää niin kovasti omaa silmää, että tykkään sellaisen olevan siellä. Viihtyy paremmin :) Ja kanitkin kyllä näyttää tykkäävän pötköttää aina matolla :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvassa näkyy tosin vain osa siitä, täytyisi joskus napata parempaakin kuvaa. Ehkä sitten kun olen ensin maalannut sen lattian.. ;)

   Poista
 5. Kaunis uusi matto ja suloinen Ella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto ja Ella kiittävät ;-)

   Poista
 6. Kauniin maton oletlöytänyt, kyllä kanit taatusti tykkäävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos ei, niin minä ainakin! ;-)

   Poista
 7. Täältäpä löytyi mukavan näköinen kanila ja muitakin karvaisia.
  Kaikkea hyvää sinne teille ja onnea vuodelle 2015.
  Kiitos kommentista blogissani.

  VastaaPoista
 8. Ihana on matto ja myös söpönen pupu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin söpönen pupu :-)

   Poista
 9. Kivannäköinen ja siisti kanila sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia maatuska!
   Viihtyy siellä itsekin parhaiten, kun on viihtyisää :)

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)