26. lokakuuta 2014

Dog Envi-tutkimuksessa

Jokin aika sitten näpytteli Maurin kasvattaja viestiä, että tulossa olisi Dog Envi-tutkimus, johon toivoi osallistumista. Lähdin lueskelemaan aiheesta sitten hieman enemmänkin ja kiinnostuin siihen osallistumaan. Mikäli joku on kiinnostunut tietämään, mikä tämä kyseinen tutkimus oikein on, löytyy selvitys täältä

Eilen pöräytettiin Maurin kanssa testeihin, jotka otettiin Ypäjän hevosopiston hevossairaalalla. Verikokeita otettiin niin minusta kuin Mauristakin, eli Mauri ei ollut ainoa, joka joutui piikitettäväksi. Minä sain myös melkoisen nipun erilaisia kyselylomakkeita eteeni. Kysymyksiä riitti ja riitti.

Vaan lopulta kaikki lappusetkin oli täytetty. Kiitokseksi tutkimukseen osallistumisesta saimme pienen lahjakassin, josta löytyi erinäisiä tuotteita. Lahjakortille tulee varmasti tarvetta ☺


Tahvo oli myös reissussa mukana, ihan muuten vain. Kun pääsimme lähtemään hevossairaalalta, suuntasin matkalla Saaren kansanpuistoon poikien kanssa kävelylle.

Oli jo melkoisen hämärää sinne saapuessani, mutta kameran asetukset kun asetti äärimmilleen, niin sai karvalakeista yhden siedettävän kuvan. Kuvanlaatu huono, poikien laatu erinomainen ;)

  

6 kommenttia:

 1. Tuohan vaikuttaa asialliselta tutkimukselta ja mukavan palkintokassin saitte vastineeksi "piikityksestä" :)
  Hyvän kuvan sait, koska tänään on ollut tosi haastava sää kuvata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, huomasin tekstissä pienen virheen - testipäivä oli nimittäin EILEN. Mutta oli kuvaaminen silti hieman haastavaa, kun oli tosiaan jo melkoisen hämärää kun kuvaa nappailin. Kuvassa ihme ja kumma näyttää melko valoisalta ;)

   Poista
 2. Ihana kuva pojista pöydän ääressä. Mielenkiintoinen tutkimus, allergiat ovat koirilla tosiaan selvästi yleistyneet. Olen aina ajatellut, että se johtuu ravinnosta, mutta ilmeisesti ympäristöllä on myös suuri merkitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva piti ottaa samantien kun pääsimme tuonne, koska pimeä tuli kovaa vauhtia, joten oli siinä pojilla kestämistä, kun piti istua PAIKALLAAN kun halusivat jo liikkumaan! :D

   Poista
 3. Tuo alin kuva on ihan huippu :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7.4.18

  Mikä hauska yhteensattuma, tämähän on Jennin tutkimus! :) Hän väitteli juuri joulukuun alussa tohtoriksi tästä aiheesta. Jenni on tyttären ystävä jo ala-asteajoilta lähtien. - Ja aikoinaan meidän kanit tulivat juurikin Jenniltä.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)