17. huhtikuuta 2016

Herätys talviunilta!

Kas, näyttääkö teistäkin siltä, että kevät on alkanut hiipimään talven alta? Ja kiihdyttää vieläpä vauhtiaan. Ehkä bloginkin on siis aika heittää hyvästit talviunilleen, venytellä vetreästi ja siirtyä taas karvaperheen kuulumisten kertojaääneksi ☺


Kuten kuvastakin voi huomata, aurinko on näyttäytynyt ja etenkin tässä kuussa sangen hienosti! Tahvo esittelee kevään kuuminta "kattokaa mitkä pokat löysin maasta"-muotia. Oli puuhkahäntä aluksi hieman kummissaan, mikä kapistus se siihen kuonolle kiikkumaan asetettiin, mutta ei aikaakaan kun se jo katseli maailmaa reippaasti (ei niin vaaleanpunaisten) lasien läpi.


Kevät on ihanaa aikaa liikkua luonnossa, kera kameran ja koirien. Hiekkakuopallekin ollaan taas päästy, kun rinteet tulivat esiin lumikerrosten alta. Koirat nauttivat aina kovasti rinteitä pitkin juoksemisesta.

Ensi kuussa 13-v täyttävällä Tyynelläkin riittää yhä vain kuntoa lähes samaan tapaan kuin ennenkin. Hiekka senkuin pöllyää, kun turbomummu pistää tuulemaan, edestakaisin rinteitä ylös ja alas ravaten! Kuvassa rinteessä rellestää nuorin ja vanhin, eli Mauri ja Tyyne:

Polkee, polkee, jaksaa, jaksaa
Tyyne, kukkulan mummutar
Tahvo - aina yhtä terhakkana
Mauri ja maastovärit

Eläinperheessämme on ehtinyt tapahtumaan myös muutoksia, niin hyvässä kuin pahassakin. Kanimäärä on hieman kutistunut, samoin kuin kanaparvikin on pienentynyt yhdellä, rakkaan Lyydian menehdyttyä muutama viikko takaperin. Sen sijaan kissoja on enemmän - peräti kaksi enemmän!

Helmi-maaliskuun vaihteessa perheeseemme nimittäin tassutteli kaksi uutta tulokasta löytöeläinkodilta, jossa miehelläni on tapana käydä kissoja rapsuttelemassa.

Luonnosta löytyneet emo ja pennut oli otettu löytölään hoiviin jo viime vuoden puolella ja näistä pienistä riiviöistä kaksi sisarusta muutti meille, punaraidallinen poika, sekä mustavalkoinen tyttö.

Tosin, minulle kahden kissan saapuminen oli yllätys joka loksautti leukani lattiaan niin, että kolina kävi, koska olin olettanut kissoja tulevan vain yksi. Mies päätti yllättää (shokeerata) vaimonsa perinpohjin, kun saapumispäivänä boksista kurkisteli yhden pään sijasta kaksi. Hetken syvään hengitettyäni lopulta toivuin järkytyksestä.. :)

Vilma ja Karvinen kiipeilypuussa
Krrhhh...Zzzz.. :)

23 kommenttia:

 1. Ihana koirakolmikko hiekkakuopan valloituksessa ♥. Ja kauniit kisulit saivat takuuvarmasti hyvän kodin, onnea uusille perheenjäsenille ja heidän isäntäperheelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kissatkin ovat samaa mieltä hyvästä kodista, luulisin ainakin! :)

   Poista
 2. Tahvo on niiiiin cool! :D Ihania kevätterkkuja koko teidän karvaiselle ja höyheniselle poppoolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole, cool kesäkundi! :D
   Ja kiitoksia!

   Poista
 3. Tosiaan, kevät keikkuen tulevi. Olipa taas mukava kulkea hetki koirien matkassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on aivan mahtavaa aikaa, en osaa muuta kuin rakastaa! ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Alemmasta kiitos kuuluu miehelleni, joka ikuisti nukkuvan Karvisen :D

   Poista
 5. Onnittelut perheenlisäyksestä! Ja aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Hups, tästä lähti yksi kommentti vahingossa pois. Lähettäjä oli anonyymi, joiden viestit menee automaattisesti poistoon, ellei mukana ole jotain nimeä tai nimimerkkiä.

  Mutta muistan, että viestissä oli kysymys Linne-pupusta. Ikävä kyllä Linne kuoli jo viime joulukuussa, kun se jouduttiin lopettamaan onnettomuuden seurauksena.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia! Upeita koiria!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia eläimistä:)

  VastaaPoista
 9. Vautsi miten ihania eläinkuvia. Koirat tietysti ne parhaat kaverit aina♥
  vaan onhan huippuotokset sammakoista ja kisuista!

  VastaaPoista
 10. Onpa päheet aurinkolasit Tahvolla! :D Ihania keväisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Joku ystävällinen sielu oli ne pudottanut ihan Tahvoa varten! ;D

   Poista
 11. Ihanat kisut. Voin kuvitella ensijärkytyksen kun yhden sijasta saakin kaksi karvaturria. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmasti ikinä unohda sitä! Luulin hetken jopa oikeasti olevani jonkinlaisen höynäytyksen uhrina, en uskonut että kumpikin on oikeasti meille! Vaan se "yllätyslapsi" jonka saapumisesta en tiennyt, eli Vilma, olen menettänyt sydämeni sille ♥

   Poista
 12. Sinulla on blogissasi hienoja kuvia ja hienoja eläinystäviä! Upeaa! Ihana asenne miehelläsi 😀...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisti väkisinkin hymyilyttämään, kun yksi kaveri totesi että "vau, rohkea mies sulla, kun uskalsi kotiin tulla" :D ♥

   Poista
 13. Aikamoinen ylläri! Ihana, uninen kuorsaaja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miettii väkisinkin miltä mahtaa itse näyttää nukkuessaan :D

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)