6. heinäkuuta 2015

Pariviikkoisia rex-muksuja

Viime keskiviikkona tuli Unnan naperoiset jo kahden viikon ikään. Pian tällä viikolla tuleekin siis jo kolme viikkoa elämää täyteen, mutta näissä eilen otetuissa kuvissa on kahden ja puolen viikon ikäisiä tenavia ♥


Meininki seitsemän pienen pyörremyrskyn kanssa on melkoista viuhua ja vilinää - sitä mieltä on varmasti Unnakin, joka välillä pomppii muhkeaa muksulaumaansa karkuun, hetkeksi hengähtääkseen. Luonne-eron kääpiöluppapoikasiin huomaa myös helposti jo näin pienestä pitäen.

Kääpiöluppalapsista puheenollen, silläkin pesueella on ikää jo 10 päivän verran, joten pian odotellaan silmiä aukeavaksi pesässä.

22 kommenttia:

 1. Oi, miten lutusia !!!

  VastaaPoista
 2. No voi herttileeri!!! :) Lutustakin lutusempia! :) Ihana karvapylleröinen tuossa kolmanessa kuvassa.Nää on suoraan jostain sadusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttileeri kuinka oikeassa oletkaan! :-)

   Poista
 3. Suloisuus on nyt kyllä huipussaan! <3 Kolmoskuva sai huokaisemaan ääneen täällä toimistossa. Olisi kiinnostavaa kuulla lisää eri pupurotujen luonne-eroista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpas korvan taakse :)

   Poista
 4. Voihan puput sentään. Aivan ihanan suloisia pikku vesseleitä. Varmasti riittää vilinää ja vilskettä, että eipä ihme jos emonen tahtoo vähän omaa rauhaa.
  Meidän piti ottaa vuosi sitten pupuja, mutta sitä ajatusta vähän vielä siirrettiin eteenpäin. Tänävuonna olisi tarkoitus ottaa kanoja, mutta sain tieää ettei kanat liiku nyt oikein mihinkään, kun on todettu myköplasmaa joissakin kanaloissa. :O

  Aivan ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo mykoplasma on ollut nyt kunnon juttu kanapiireissä. Meidän onneksi pitäisi olla siltä turvassa, kun ei olla otettu munia tai kanoja mistään ja muutenkin eletty täällä meidän omalla porukalla sivussa kaikesta :)

   Poista
 5. En kestä tätä söpöyttä! Aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnittele! Yritä kestää! :D

   Poista
 6. Voi hittiläinen miten suloisia palleroita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet pyörremysrkyt :)

   Poista
 7. Jösses, mitä söpöläisiä!! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpömmäksi vain muuttuvat :)
   Ovatkin tänään tasan kolmeviikkoisia, niin se aika menee!

   Poista
 8. Voooi jeeveli mimmosia pieniä otuksia 😊💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeevelipeeveli sentäs! :)

   Poista
 9. Ihania "pehmoeläimiä" ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmoeläimiä todellakin :)

   Poista
 10. No onpa kerrassaan suloista <3 voi että <3

  VastaaPoista
 11. Ihania karvakuonoja,

  VastaaPoista
 12. Samaa tulin ihastelemaan kuin edellisetkin lukijat: ihania pitkäkorvia! Itsellä on ollut jo pitkään pientä kanikuumetta, mutta toivottavasti tämäkin haave toteutuisi sitten aikanaan kunhan on kunnon tilat pitää niitä. :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)