20. toukokuuta 2015

Pehmotytöt pihamaalla

Tänään on ollut mitä mainioin sää, joten kun tämän ihanuuden lisäksi on ollut vielä aikaakin, päätin viedä viikonloppuna saapuneita rex-tyttöjä ensimmäistä kertaa pihalle. Erilaiset äänet joita ulkona kuuluu, olivat tytöille melkoinen ihmetys ja sitä mangusteltiinkin ihan huolella tuon tuostakin. Siinä sivussa maanantimetkin näyttivät maistuvan.
 




14 kommenttia:

  1. Miten erotat nämä kaksi toisistaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että tässä on nämä pari päivää lähinnä vakoiltu tuolta korvasta numeroa, että on erottanut kumpi on kumpi :) Vaan nyt on alkanut silmä erottamaan jo niitä pikkuisia erojakin tytöissä: Fannilla on korvat lähempänä toisiaan, Unnalla hieman kiilamaisempi pää ja sitten toki se minkä huomasi jo alussakin, Unnalla on näkyvämpi leukakukkaro :)

      Poista
  2. Voi noita pehmoisia korvia ja tasaista turkkia!
    Kaunottaria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tarkkaan jos katsoo niin huomaa niillä olevan juuri oikein kunnon karvanvaihto menossa :) Selässä kulkee todella selkeät vaihtorajat, minkä huomaa etenkin näistä kuvista tuosta alimmaisesta, "satula selässä" :)

      Poista
  3. Ovatpa ihanat pupuset!!

    VastaaPoista
  4. Nämä ovat niin ihania <3

    VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)