2. maaliskuuta 2015

Huiskutellen

Uusi viikko on alkanut hyvin sateisesti - taivaalta sataa jotain epämääräistä märkien tiskirättien ja loskan sekaista sotkua. Se tuntuu jopa koirien mielestä niin vastenmieliseltä, etteivät ne ole halunneet juurikaan ulkona oleilla. Mahtavat olla sokerista.

Tahvo ja Mauri ovatkin viettäneet päivää makkarissa sängyllä pötkötellen ja ikkunasta ulos katsellen. Kun makkarin ovella käy kurkkaamassa, ne huomaavat olemassaoloni vaikka eivät aina katsomaan kääntyisikään ja sillä sekunnilla alkaa pölyhuiskat heilumaan:


Yritä siinä nyt olla vakavalla naamalla :) ♥

8 kommenttia:

 1. Huiskis, olette ihania ja oikeassa, elo on paljon mukavampaa näin:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on ihania koiria ja kaikki eläimesikin :D

  VastaaPoista
 3. Melko mukavat olot koirilla, kuka nyt tuossa sateessa ulkona viihtyisi :)

  VastaaPoista
 4. Lempeän näköisiä karvatassuja.. krapsutuksia heille :)

  VastaaPoista
 5. Huisk, huisk... ihana kuva... se saa hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 6. Voi juku, kun sulla on niin ihku ihania koiruleita siellä makuuhuoneen sängyllä makoilemassa,hi!

  VastaaPoista
 7. Voi että, parhautta on noin rauhalliset, mutta iloiset sateenpitäjät :) Meillä hypitään aina seinille, jos on yksi päivä vähemmän ulkoilua, vaikkei sinne ulos kuitenkaan haluta noilla keleillä ;)

  VastaaPoista
 8. Voi mitkä ihanat hännät! Meillä Rasavili söi eilen " luonnon Polly-karkkeja" eli rusakon papanoita. Yöllä herättikin sitten pariin otteeseen ripaskalle ulos. Voi kevät ja koiruuden kumma luonto!

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)