12. helmikuuta 2015

Nakerrellen

Viime lauantaina, mukavan uinuvassa tilassa ollut flunssani teki sunnuntaina tyylittömän comebackin ja iski terävät kyntensä takaisin niskaani. Siitä asti olenkin ollut enemmän tai vähemmän pää tyynyssä, kasvattamassa nenäliinakasaa yöpöydälleni.

Sairastaminen on ikävää koirien kannalta, koska en pääse niiden kanssa ulkoilemaan ja sen huomaa - ne muuttuvat (suhteellisen) leppoisista turrukoista, seinille hyppiviksi apinoiksi. Pihalla riittää kyllä tilaa temmeltää omaan tahtiin, mutta ne kaipaavat huomattavasti muutakin aktiviteettia, kuin ainoastaan hangissa hyppelehtimistä pihapiirissä.

Onneksi on keksitty edes kestävät puruluut
- flunssapäivieni pelastus! ☺

Minä poika jyrsin, hampaillani järsin..

Se tarmo ja energia, jota koirat pystyvät purkamaan niihin parinkin tunnin ajan, ja sen jälkeen väsähtäneenä levittäytymään pitkin pituuttaan lattialle rankan purusession jälkeen, on koko rahan arvoista.

12 kommenttia:

 1. Jep, olet Marika löytänyt koiran sielunelämän ytimen: puruluu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat aivan mahtava löytö, koska nämä KESTIVÄT! :)
   En meinaa nimittäin mistään löytää luita, jotka kestäisivät näillä meidän pedoilla 15 minuuttia kauempaa. Harmittaa kun ei tullut näitä ostettua enempää, kun kerran silmiin osuivat!

   Poista
 2. Voi miten ihana blogi täällä sinulla! Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 3. Seinille hyppivät apinat kuulostaa tutulta! :D Puruluut on kyllä parhautta, meillä käytetään niitä monta kertaa viikossa, jotta itse saa edes hetken rauhan, vaikka keittiössä hääräilyyn. Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelin tuossa jo ylempänä, Myrskyn ja Tuiskun kommenttiin, mutta minun on tosiaan kamalan vaikea löytää sellaisia luita, jotka kestäisivät meidän koirilla. Välillä kun ajattelee, että "nyt annan luut, niin ovat vähän aikaa rauhassa ja ehdin tehdä tämän ja tämän" niin muutama minuutti ja humpsis, luut hävinneet! Raavaat pedot.. :)

   Poista
 4. No voihan flunssa :/ Onneksi on tosiaankin puruluut. Meidänkin koirat saivat sellaisen lyhyen lenkin jälkeen, kun meikäläinen on tällä hetkellä polvivammainen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä koiranomistajalle sairastaminen ihan omaa luokkaansa. Riippuen toki koirastakin.. meillä esimerkiksi Mauri suhtautuu sangen hienosti, vaikka joutuisikin olemaan liikkumatta, mutta Tahvo, voi Tahvo.. uh!

   Poista
 5. Pikaista paranemista!
  Onneksi on puruluut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun olisi lisää tällaisia, jotka kestäisivät!
   Pakko yrittää etsiä tällaisia jostain.. :)

   Poista
 6. What a lovely face :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, he certainly have! My sweet boy :)

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)