4. tammikuuta 2015

Sunnuntai sinivalkoinen

Tänään oli mitä mainioin talvisää - ainakin lämpötilan ja kauniin lumisuuden puolesta. Tykkään kun tuli taas lunta niin, että metsä ja kaikki muukin on jälleen valkoisen peitossa. Loppuviikollahan tämä ihanuus taas taitaa kadota, mikäli säätiedot edes jokseenkin pitävät paikkansa, mutta nautitaan nyt kun taas vielä voi!

Lumen vastapainoksi tänään riitti myös yllin kyllin pimeyttä, kun kirkasta taivasta ei näkynyt hetkeäkään, taivasta peittävän synkän harmaan pilviverhon lävitse. Siihen kun vielä lisää ympärillämme kohoavan sankan kuusimetsän, oli koko päivä silkkaa sinistä hetkeä.

Sinistä tai synkkää, koirien kanssa oli kuitenkin todella mukava olla ulkona, kun etenkin pojat olivat hyvinkin riemuissaan sataneesta lumesta ja pompottivat pitkin pihaa, hangilla hyppien. Lenkillä ollessa sai kyllä hipsutella kieli keskellä suuta, koska tiet ovat todella liukkaita. En kuitenkaan ainakaan vielä menettänyt kenkieni pitoa maan kamarasta, joten kuluvan talven ensimmäinen könilleen kömmähdys vielä odottelee saapumistaan ☺
3 kommenttia:

 1. Ihanan lumisia koiria. :) tiet olivat tosiaan viikonloppuna toodella liukkaita, onneksi ei mekään kaaduttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tänään taas heiluin pihalla kuin heinämies, kun liukasta riittää, mutta yhä pysyin pystyssä! :D

   Poista
 2. Iloisia lumikelin koiria! Meilläkin oli lunta vielä loppiaisena, mutta nyt se on taas vain muisto. Sen sijaan meillä on nyt vietävä liukkaus. Mutta kyllä sekin vielä iloksi ( = lumeksi) taas muuttuu :)

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)