14. joulukuuta 2014

Matkalla muistoissa

Meillä on ulkoinen kovalevy, jossa on paljon kuvia. Kapistuksen johto vain on ollut teillä tietämättömillä aikoja ikuisuuksia, kunnes se tässä eräänä päivänä käveli vastaan. Siispä ei muuta kuin kone käyntiin ja kopioimaan kuvia muuallekin säilöön.

Siinä sitten samalla pääsi kaivelemaan arkistojen aarteita. Vanhoihin kuviin, aikojen saatossa ikuistettuihin hetkiin suorastaan uppoaa. Monien kuvien tunnelman ja hetken muistaa hyvinkin elävästi monienkin vuosien jälkeen, joten jaan niistä jokusen tähänkin.

Aloitan kuvasta, joka on otettu kesällä 2006, silloisella pokkarilla. Kuvanlaatu onkin sen mukainen, mutta hetki aiheuttaa paljon muistoja. Kuvassa on mieheni, sekä edesmennyt colliemme Milla, jonka kuolemasta tulee ensi maaliskuussa kuluneeksi kolme vuotta. Kesällä 2006, eräällä mökkireissulla ihailimme ihanassa hiljaisuudessa auringonlaskua.

Milla 29.1.1999-13.3.2012
Samantien perään kuvaa eräästä toisesta edesmenneestä karvaturrist, Rudista. Elämäni koira, jota en tule koskaan unohtamaan. Kuva on myös viimeinen, jonka koskaan Rudista otin. Rudi kuoli 7.9.2009 ja tämä kuva on otettu vain viisi päivää ennen tätä. Seuraavana vuonna tätä kaunista kukkapeltoakaan ei enää ollut, sillä se jyrättiin tasaiseksi. Muisto jäljellä.

Rudi 9.10.2000-7.9.2009
Meidän ns. alkuperäisestä koirajengistä, eli Millasta, Rudista ja Tyynestä on jäljellä enää Tyyne. Välillä sitä tulee mietittyä, kuinka elämä on kuljettanut eteenpäin ja lauma vaihtunut matkan varrella. Tulen kuitenkin varmasti aina muistamaan meidän alkuperäisen kokoonpanon.

Ennen kaikkea toivon, että Tyyne olisi seurassamme vielä pitkään. Rakas porsastelija, joka aiheuttaa tempauksillaan enemmän harmaita hiuksia vuodessa, kuin niitä normaali ihminen välttämättä ehtii saamaan koko elinikänään.. ☺

18 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin tuo Rudin kuva sai hymyilemään. Rapsutuksia Tyynelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rudin kuolemasta on jo yli viisi vuotta, mutta silti vieläkin aina uppoan muistoihin, kun tulee kuvia vastaan. Oikeastaan uskomatonta, että siitä oikeasti on jo viisi vuotta..

   Poista
 2. Ihania koiria ja lämpimiä muistoja. Hyvä, että se ulkoisen kovalevyn johto nyt sitten vihdoin lähti kävelemään teitä päin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavarat ne kävelee itsekseen, sitä minä aina sanon kun joku tavara katoaa vaikka "tähänhän minä sen juuri jätin.." ;)

   Poista
 3. Kaunis ja tunnelmallinen kuva tuo ensimmäinen.
  Hienot kuvat karvaturreistanne, hyvä, että johto käveli vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä vain tulee ohimennen napattua jokin kuva, jota vielä jälkikäteenkin katselee haikein mielin.. :) ♥

   Poista
 4. Ihanat kaverukset:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat ja kauniit muistot. Pitkää ikää Tyynelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä Tyynelle sanonut, että ei saa vielä lähteä mihinkään pitkään aikaan! :)

   Poista
 6. Todella hienoa että johto löytyi ja tahdoit antaa meille tämän ihanat kuvat ja muistot.
  Tunnelmallinen laiturikuva ♥
  Tyynelle pitkää ikää ja terveitä vuosia vielä monen monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *nyökyttelee toivoen Tyynelle täysin samaa*

   Poista
 7. Anonyymi14.12.14

  Nättejä kuvia, etenkin tuo auringonlaskukuva on ihanan tunnelmallinen ja herkkä ♥
  Kameroista puheen ollen, mikä kamera sinulla tätä nykyä on? Olen nimittäin ihaillut ottamiasi kauniita, hyvälaatuisia kuvia :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi14.12.14

  Oho, anteeksi tuplakommentointi, mutta nyt huomasin että joku oli edellisen postauksen kommenteissa kysynyt samaa :D Sain siis sieltä jo vastauksen, mutta kiitos siitä minunkin puolestani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinussahan on ainesta Neiti Etsiväksi! ;)

   Poista
 9. Ihana koirajengi teillä on ollut!
  Onneksi muistot säilyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana koirajengi on onneksi nytkin
   - vaikka Tyyne on ainoa "alkuperäisestä" jengistä ♥

   Poista
 10. Ihanat muistot. Ei lemmikkien muistot unohdut, niiden kanssa kokee niin paljon.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)