2. marraskuuta 2014

Kesämuistoja

Tänään kun katsoin ikkunasta ulos, kulki tieto marraskuun synkkyydestä tajuntaani oikein rytinällä. Sateista, pimeää ja synkkää, sekä alastomia puita hongat tuulessa huojuen. Nämä ovat niitä päiviä, kun mielellään muistelee mennyttä kesää. Ihana vihreys ja kesästä nauttivat eläimet! ♥


  

13 kommenttia:

 1. Kauniita ja suloisia kesämuistoja sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että näitä kesäisiä kuvia riittäisi vaikka kuinka :)
   Jospa taas joku päivä huokailen menneen kesän perään ja laitan lisää kuvia.. :)

   Poista
 2. Lämmin kiitos kauniista kuvista.
  Tämä tuli tarpeeseen, täällä lumen keskellä kun taapertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumen? Joko sinun asuinpaikallasi on lunta? ♥
   Minä sitä kovasti kaipaisin, kun toisi niin mukavasti valoa..
   Nyt on todella pimeää. *Hmph* :)

   Poista
 3. Tosi ihania kuvia! Olet kyllä tosi hyvä kuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi jossain vaiheessa vain panostaa uuteen putkeen, niin saisi parempilaatuisia kuvia :)

   Poista
 4. Ihania kesäisiä kuvia... Seuraavaan kesään on vielä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aina ihan erityisesti odottelen kevättä ♥
   Se on sellaista ihanaa heräämisen aikaa. Saa aina katsella, että milloin bongaa ensimmäisen perhosen ja milloin alkaa pienet purot solista ja leskenlehtiä nousta.. ihanaa aikaa! :)

   Poista
 5. Anonyymi3.11.14

  Heippa! Aattelin kysyy et onks ok et kukko on kanejen kanssa samassa tilassa eikö kiekuminen haittaa kaneja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanit eivät ole moksiskaan ympärillään tapahtuvista äänistä, kun niihin tottuvat, eli eivät suinkaan häiriinny kukon laulannasta :)

   Arkeen mahtuu monenlaisia ääniä, joihin kanit tottuvat. Oli kyseessä sitten lasten huudot leikkiessään, koirien haukunta tai vaikkapa se kukon kiekuminen. Kukon suhteen tietysti vielä sekin, että se jossain vaiheessa aamua kiekaisee, mutta muuten onkin sitten hiljaista. Silloin aamullakin kun se avaa ääntään, moni kani saattaa nukkua syvässä unessa, kiinnittämättä viereisen kämpän laulajaan edes huomiota.

   Aika paljonhan on myös ihmisiä, joilla asuu kanat ja kanit aivan samassa tilassa, yhdessä siis. Etenkin isoja kaneja kuten ranskanluppia pidetään paljonkin kanojen kanssa asumassa. Silloin täytyy toki huolehtia, ettei kani syö kanojen ruokia, joissa on eläinproteiinia. Ja itse tykkään kuitenkin pitää kanat ja kanit omissa tiloissa :)

   Poista
 6. Voi kun kesä on aina niin lyhyt... Sen lyhyyden huomaa sitten näin syksyllä kun kesä ykskaks onkin ohi. Siun kesäsi on ollut ihana kuvista päätellen. =)

  VastaaPoista
 7. Voi, onpa sinulla täällä ihania kuvia! Nuo pienet tipuset kämmenen suojissa ovat niin hellyttäviä. Minäkin mielelläni muistelen kesän lämpöä ja valoa, nämä harmaat päivät eivät ole ollenkaan suosikkejani, mutta nämäkin täytyy kahlata läpi. No, pian on joulu ja sen valmistelu tuo iloa ja intoa lisää. Ja sen jälkeen päivät alkavat pidetä, jippii!

  Kiva, kun tulit blogilukijoideni joukkoon. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kesämuistot.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)