31. elokuuta 2015

Mailla ja mannuilla

Sunnuntaina suihkusi taivaalta niin täydellä teholla, että tämä tyttö se ei pahemmin ulos astunut - sokerista kun olen. Ja hunajasta. Ja vaahtokarkeista.

Onneksi muu viikonloppu oli mukavan poutainen: perjantainakin kävin Maurin kanssa nuuhkimassa vähän uusia maastoja, auringon siinä mukavasti loistaessa.

Välillä konttailin kameran kanssa kukkasia bongailemassa, Mauri muuten vain kuonollaan tuoksahduksia tutkailemassa.

Sangen mukavia koiraihmisiäkin tuli matkalla vastaan! Yhden mukavan naisen kanssa juttelemaan jäätyämme ja havaittuamme koirien kovasti toisistaan pitävän, päästimme ne yhdessä leikkimään. Maurin mielestä hurjan kiva lenkkireissu, kun kiva tyyppi tuli vastaan ja pääsi oikein riehumaankin.

Mauria tosin on siunattu sen verran paksulla palttoolla, että auringon lämmittäessä ei sen tarvitse kauan kirmailla, kun jo kieli kiikkuu poskella ja koira pitkin pituuttaan penkereellä. Vaikka minä nautinkin lämpimistä syyskesän päivistä, niin Mauri sen sijaan on Tahvon tavoin varmasti onnellinen sitten, kun mittarissa on pakkasasteita.
7 kommenttia:

 1. olen lukenut tätä blogiasi jonkun aikaa jo ja olen ihan myyty. En ole mikään blogi ihminen vaan tänne karvapuustilaan aina tulen uudestaan ja uudestaan. Ikinä en ole näin ihanaa lemmikkiblogia lukenut ja olen suositellut työkavereillekin. Mukava tapahtuma oli tässä päivänä yhtenä kun lounaalla kerroin blogista jota luen työpäivien jälkeen ja selvisi työkamun lukevan ilokseen tätä samaa blogia!Saat kirjoituksillasi paljon aikaan iloa varmasti laajasti monille ihmisille joten siitä suuri kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs oli ilahduttava viesti!
   Tällaisista tulee aina yhtä hyvälle mielelle.
   Kiitos siis itsellesi kovasti tästä! :)

   Poista
 2. Onnittelut kanien menestyksestä!

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)