6. kesäkuuta 2015

Haukun paikka!

Sain vastikään kutsun tutustua Haukun Paikka-nettimyymälään. Itselleni tämä myymälä oli aivan uusi tuttavuus, joten lähdin tutkimaan mitä sen takaa löytyy ja tekemään muutenkin hieman "taustatutkimusta". En kovin herkästi lähde blogissa mainostamaan yhtä tai toista asiaa, ellei se tavalla tai toisella miellytä itseäni. Joten, koska tätä kirjoitan, voi kenties jo arvata, että Haukun Paikka miellyttää hyvinkin ☺

Haukun Paikka on suomalainen verkkokauppa ja nimensä mukaisesti, koiratarvikkeisiin keskittynyt. Mikäli on tottunut selailemaan isojen ja kansainvälistenkin eläintarvikemyymäläketjujen tuotevalikoimaa, jossa yhdestä ja samasta tuotteesta löytyy lukemattomia erilaisia variaatioita, tuntuu Haukun Paikan tuotevalikoima alkuun katsottuna suppealta.

Siitä huolimatta, tämän pienen hetken ajan kun kyseinen verkkomyymälä on tiedossani ollut, olen kokenut sen äärettömän positiiviseksi. Joskus sitä kokee sellaisia mukavia ahaa-elämyksiä ja Haukun Paikkaan tutustuminen on nyt ollut ehdottomasti sellainen.

Tuotevalikoimassa samantien erittäin myönteisesti osui silmiini tuotteiden hinnoittelu. Erilaiset tuotteet ovat usein saman hintaisia riippumatta siitä, minkä kokoiselle koiralle ne on suunnattu. Toisin sanoen, et joudu maksamaan ylimääräistä siksi, että koirasi on "hieman isompi kuin pienempi" ja tarvitsee tuotteesta sen hieman suuremman vaihtoehdon. Isompi tai pienempi narulelu, isompi tai pienempi matkajuomapullo, isommat tai pienemmät kynsisakset, hinta on sama. Ne tuotteet joissa hinta kasvaa koon myötä, on hinnannousu mielestäni erittäin maltillinen.


Toinen ja erittäin tärkeänä mainittava asia on asiakaspalvelu. Näin internetin aikakautena, kun suuri osa ostoksista tehdään ruudun kautta, on asiakaspalvelu asia, jonka toimivuutta pidän korkeassa arvossa. Toimivuudessa itselleni erittäin merkittävä on muun muassa se asenne, jolla asiakkaaseen ollaan yhteydessä. Sanotaan vaikka niin, että ystävällinen hymy kulkee kummasti linjoja pitkin, vaikka sitä ei näkisikään. Asenne on rivien välissä ja Haukun Paikassa se loistaa ystävällisyydellään.

Tilaamani Planet Pet Societyn Dental Treats-puruluut, joilla muun muassa on Haukun Paikassa sama hinta koosta riippumatta, tekevät meidän koirille erittäin hyvin kauppansa. Tahvolle niinkin hyvin, että kumma kun en ole paria sormea köyhempi, jätkän haukatessa herkku kitaansa kourastani.

Maurikin ihan oravaksi taipui herkun haistaessaan ja lisäsi keimailuunsa vielä annoksen mitä hellyttävintä koiranpentukatsetta, herkun saadakseen.


Ennen kuin jollain lukijaparalla sydän vallan särkyy tuon riistävän kärsimyskatseen voimasta, kerrottakoon oravaksi muuntautumisen tehneen tehtävänsä, sillä herkku heltisi Maurille kuvan ottamisen jälkeen ☺

4 kommenttia:

 1. your pup is adorable. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä olisin heltynyt tuon katseen edessä antamaan useammankin herkun : )
  Tyttäreni on sellaisessa työpaikassa, että minun pitäisi periaatteessa olla pitämättä Haukun Paikasta, mutta kunnon kilpailu tekee bisneksille hyvää : D

  VastaaPoista
 3. Haha, niin tuttu tuo anova katse! :D

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis turkki! Käyhän katsomassa, millaista söpöliiniä saan hoitaa vielä vajaan viikon. Rasavilikin alkaa vähitellen tottua tähän pentuarkeen.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)