16. toukokuuta 2015

Ihmissyöjälampaita, tukkalehmiä ja puputapahtumia

Kyllä on riittänyt menoa & meininkiä kuluneella viikolla. Kesän katsotaan varsinaisesti pyörähtävän käyntiin kesäkuussa, joka on ensimmäinen virallinen kesäkuukausi. Vaan sehän ei suinkaan estä sitä, ettenkö olisi itse jo hyvinkin kesäisellä mielellä sitä ennen. Kevät-kesä on upeaa aikaa!

Tänään vietettiin kansainvälistä ravintolapäivää ja kävimme miehen kanssa kiertämässä pop-up kahviloita. Yhdessä pääsi ihailemaan muun muassa lampaita ja lehmiä, joten siellähän me saimme niitä taputellessa ajan kulumaan kuin siivillä.. harvinaisen yllättävää ☺

Pienet lampaan karitsat olivat rapsuttelujen sijasta niin sanotusti sormet suussa. Mahtoivatko sitten pitää miestäni suolakivenä, varaemona vai muuten vain mukavana jyrsimistankona.

* Tsup tsup*

* Narsk narsk *
Pikkuinen pupuneiti joka tuli Rekku Rescuen kautta kotihoitoon, on asustellut meillä reilun viikon ajan. Neidillä on erittäin näkyvä ja kuuluva murrosikä, josta en voi olla huvittumatta, kun murinapuuskan hiuksia nostattavan hurja olemus on peräti marsun kokoluokkaa ☺Tulevalla viikolla on neiti näillä näkymin lähdössä uuteen omaan kotiin. Olen ehtinyt tämän yhden ainoan viikon aikana kiintyä pikkuiseen uskomattoman paljon, joten marsun kokoisesta koosta huolimatta, jää kotiimme noin vesipuhvelin kokoinen paikka neidin lähdettyä.

Vaan, tämä vesipuhvelin kokoinen aukko onneksi myös hieman täyttyy. Kuten olen jo jonkin aikaa vihjaillut kanirintamalla tapahtuvista uusista tuulista, tulevat ne puhaltamaan nyt sunnuntaina ja olen hyvin innoissani! Seuraavassa postauksessa saattaa siis hyvinkin olla jotain uutta.. ☺

10 kommenttia:

 1. Hyvä että pupu löysi kodin! Ihastuin tyttöön nähtyäni kuvan lemmikkipalstoilla ja päädyin tänne kurkkimaan, löytääkö pikkuinen kodin. On kyllä melkoinen hurmaaja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heipparallaa, kiva kun olet tiesi löytänyt tänne! :)
   Pikkuinen on kyllä hurmaava!
   Ihastuin siihen samantien kun se luoksemme saapui :)

   Poista
 2. Tämä postaus on kyllä täynnä toinen toistaan hellyttävämpiä kuvia <3
  Nyt kyllä vähän jännittää jo seuraava postauksesi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pikkuiset karitsat olivat etenkin hellyttävyydessä huippuluokkaa ♥

   Poista
 3. Mukavasti kirjoitettu ja saa taas nuo eläimet. Miten sitä voi ollakin niin höyrähtäny aina kun joku karvatassu sattuu eteen. Ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin keväällä on näkynyt paljon koiranpentujakin siellä ja täällä, sydän pumputtaa ylimääräisiä kierroksia aina kun näkee niitä.. :) ♥

   Poista
 4. Ihanat otsikset noilla karvalehmillä!
  Ja tuo pupuneito on kyllä ihana<3 Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tulema pitää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla jos olisi omia lehmiä, niin ne olisivat ehdottomasti tätä ylämaankarjaa! :)

   Poista
 5. Ihanat nuo tukkalehmät. Tuommoisia en ole iuna nähnyt elävinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan käyty jollain kotieläinpihoilla, jossa on ollut näitä "tukkalehmiä". Googletapas jos jostain lähettyviltäsi löytyisi paikkaa, jossa pääsisi katselemaan näitä, ovat kertakaikkisen hurmaavia! :)

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)