22. helmikuuta 2015

Eläinhöperöt eläintilalla

Sitä vaikka kotosalla kuluttaa aikansa erilaisia karvapalloja palvellen ja näiden korvantaustoja rapsutellen tai masuja kutitellen, ei koskaan ole liian väsynyt, etteikö haluaisi nähdä lisää eläimiä. Siispä vietimme tänään aikaa Metsänkylän tilalla ihailemassa niin alpakoita, aasia kuin kissojakin. Ison takan äärellä lämmittelevä kissa oli hellyttävä näky.


Alpakat ovat mainioita otuksia, tuntuu etten niitä kyllästyisi katsomaan lainkaan! Ne ovat isojen silmiensä, pörröisten turkkiensa ja töröhampaidensa kanssa samaan aikaan äärimmäisen kauniita, hassuja ja viehättäviä. Yritä siinä olla vakavalla naamalla, kun tällainen söpötys jauhaa heinää suussaan, leukaperät loksuen ja hampaat huulien välistä kurkistellen ☺


Tilalla oli myös sinne marraskuussa kotiutunut aasi, joka hurmasi lempeällä luonteellaan. Se antoi rapsuttaa ja maistoi välillä pehmoisilla huulillaan silittäjänsä kättä. Mies ihastui aasiin aivan täysin, kappas kun ei auton takakonttiin taluttanut.. ☺


Kaiken sitten kruunasikin kaakaohetki samalla tilalla sijaitsevassa kahvilassa, joka oli sisustettu suloisen vanhanaikaisesti. Kyllä sitä sateisella ja tuulisella säällä, eläimiä rapsuteltuaan maistui kummasti kuppi kuumaa. Sen jälkeen vielä sitten vähän aasia rapsuttamaan.. ja lopulta kotiin!


Tänään myös perheen vanhin pupujussi, Saku, tuli kuuden vuoden ikään. Pappa, Lötkö, Lötköpappa tai Pullataikina, kuten nyt rakasta ristihuulta milloinkin tulee kutsuttua, vietti synttäripäivänsä tutun rentoon ja letkeään tapaansa, syöden ja löhöillen ☺
 

18 kommenttia:

 1. Minulla sama juttu : Tykkään mahottomasti kiertää eläintiluksia, maatiloja, mitä vaan missä mahdollisuus nähdä eläimiä. Meillä eläimiä on kolme, ei niinkään kuin teillä, mutta monelle kai nekin riittäisi. Osalle olisi jo liikaa. Onnea ja pitkää ikää pupulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut muun muassa yhdeltä kolmen kissan omistajalta, kuinka häneltä on ihmetelty, että "kuinka ihmeessä voit jaksaa hoitaa niin kamalaa eläintarhaa?". Hihih, eläintarhan raja on hyvin häilyväinen käsite eri ihmisille :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen paikka! Suloisia eläimiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sinne mennä uudelleenkin, jos vielä sattuisi parempi ilmakin seuraavalla kerralla. Olimme sopineet jo hyvän tovin aikaisemmin, että nyt sunnuntaina sinne menemme ja tietysti oli sitten hirveä tuuli ja sade. Tyypillistä :)

   Poista
 3. Mitäpä sitä olisikaan elämä ilman eläimiä <3. Meidän Remuko se siellä takan edessä lämmittelee ;) on niin samanlainen näky. Kiva päivä ollut teillä! Mukavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin niin miellyttävä näky, kun kissa lämmittelee takan edessä. Meillä etenkin Manulla on tapana, että kun takassa on tuli, se levähtää takan eteen lattialle. Mikäs siinä on ollessa, takkatulen loimussa :)

   Poista
 4. Ihana tuo takkakisukuva! Ja alpakat on kyllä mainioita tyyppejä! :)

  Mustakin on aina tosi kiva kun pääsee jonnekin katselemaan eläimiä! Vaikka mekin eletään eläinlauman keskellä. Meiän lähi-ihmisille meille tulo on varmaan joskus kuin pieni eläintarhavisiitti - sama juttu varmasti teilläkin! :D

  Tuleeko teille enskesänä aasi? ;) Hihhii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tutut on joskus heittäneetkin,
   että "milloin alatte ottamaan pääsymaksua?" ;)

   Siinä olisi taas ohikulkijoilla ihmeteltävää, kun aasi vielä olla jököttäisi tuolla pihalla! :D

   Poista
 5. Onneksi olkoon Sakulle :-)

  Alpakat ovat hauskoja =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saku, tuo laiskanletkeä lyllerö kiittää :o)
   Ja alpakat ovat niin ihania! ♥

   Poista
 6. Onnea Saku-papparainen!

  Mekin käydään kesäsin tuolla. Kahvilassa huomioidaan myös koirat ja varmaan muutkin lemmikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ilokseni kiinnitin huomion ovella olevaan kylttiin "meillä tykätään koirista" vai mitä siinä nyt lukikaan.. :)

   Poista
 7. Onnittelut Sakulle! Kunnioitettava ikä. Alpakat ovat hurmaavia olentoja. Täytyy lähteä jonain sunnuntaina ajelemaan Metsäkylään aasia tapaamaan. Matkoillani olen tavannut paljon surullisia aaseja, olisi kiva tavata iloinen hörökorva vaihteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee aina mieleen Ihaa-aasi Nalle Puhista, joka on aina maansa myyneen näköinen. Oikeita aaseja katsellessa se tulee aina mieleen, kun niiden yleisilme on sellainen "ihaamainen".

   Poista
 8. On kyllä mainion näköinen tuo alpakka. Noin eläinrakkaille ihmisille ei taitaisi olla ollenkaan mahdottomuus, vaikka aasi kohta kuuluisikin eläinkatraaseenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, saisi olla isompi tontti, että saisi aasille hyvät tilat :)

   Poista
 9. Paljon onnne Sakulle! Ihania kuvia, alpakka on tosi hauska ja suloinen samaan aikaan. Tuo eka kuva on aivan loistava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin siitä kuvasta, vaikka se ei laadultaan mikään "hulppea" olekaan. Oli niin tunnelmallista siellä, kun hämärässä loisti takassa tuli ja kissa edessä omalla paikallaan nautti lämmöstä :) ♥

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)