30. joulukuuta 2014

Kuorma kotiin

Mies kun teki Zooplussaan kissanruokatilausta puolitoista viikkoa sitten, päätin minä noukkia samaan tilaukseen parit herkut kaneille. Sieltä sitten kissanruokien kainalossa saapui pupuille tilaamiani kuivattuja yrttejä, sekä pari pussukkaa banaanilastuja. Eilen sitten saapui odotettu paketti vihdoinkin kotiin ☺

Mies joka on se meidän perheen kissahöpsö, tilaa aina kerralla kunnolla ruokaa kissoille, jotta apetta ei tarvitse olla jatkuvasti ostamassa lisää. Eilen postipate sitten kantoikin kaksi isoa pahvilaatikollista tavaraa, eli suurimmaksi osaksi kissanruokaa.

Tyyne näytti erittäin epätyytyväiseltä siihen tosiasiaan, että laatikoissa oli niin suuret määrät kaikenlaista syötävää, mutta yksikään ei ollut sille. Istua nyt siinä sitten vieressä katselemassa sitä valtavaa herkkukasaa, vääryys paistaa silmistä.


Kuvassa etualalla näkyvä kissojen virikkeellinen ruokinta-automaatti, tai pikemminkin sen paketti, jollainen myös tuli tilattua, on erittäin kiva keksintö! Nappulat laitetaan tornin uumeniin, josta kissat sitten saavat niitä tassutella putoamaan alas syötäväksi.


Hämmästyin kuinka nopeasti meidän katit oivalsivat idean, joten kun mies "viritti" tornin kissoille, olen hymyillyt katsellessani niiden tassutteluja nappuloita saadakseen ☺

13 kommenttia:

 1. Hahaa, minulla ja kaneillasi on sama herkku: banaanilastut! Menee pussitolkulla...
  Ihanaa uuden vuoden odotusta koko teidän poppoolle. Me päästään vihdoinkin täällä Norjassa kunnon lenkille. Lauhtui:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Suomessa sää vaihtui oikein kertarysäyksellä. Maanantaina oli -22´C ja sitten eilen yhtäkkiä oltiinkin jo plussan puolella ja vettä satoi. Kauniit valkoiset puut eivät ole enää valkoisia - harmi!
   Oikein ihanaa vuotta 2015 teidän perheelle! ♥

   Poista
 2. ♥Oikein Hyvää uutta Vuotta sinulle ja ihanille, karvaisille ystäville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka!
   Oikein mahtavaa vuotta 2015 sinulle! ♥

   Poista
 3. Oi kuinka kivalle toi automaatti näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vasta onkin kivaa kun katselee kuinka kissat tassuttelee herkkuja tornista! :D

   Poista
 4. Hyvää Uutta Vuotta Marika ja karvaiset ystävät.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ritva!
   Sitä samaa toivon sinulle! ♥

   Poista
 5. Pitäisköhän minunkin Sulolle tuollainen automaatti hommata, saisi pikkusen lisä virikkeitä hänkin.. hmm. täytyypä käydä katselemassa tarjontaa.. Oikein ihanata uutta vuotta teitin perheelle sekä mahottoman suloisille eläin-ystäville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kapistus oli vielä ihan kivan hintainenkin: 14,90 eur. On kyllä todella hintansa väärti, sillä kissoilla riittää sen kanssa tekemistä aina ruoka-aikaan :)

   Poista
 6. Hieno virikkeellinen ruoka-automaatti. Kissat on taitavia, sen kyllä tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä huippuostos! :-)

   Poista
 7. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)