17. huhtikuuta 2016

Herätys talviunilta!

Kas, näyttääkö teistäkin siltä, että kevät on alkanut hiipimään talven alta? Ja kiihdyttää vieläpä vauhtiaan. Ehkä bloginkin on siis aika heittää hyvästit talviunilleen, venytellä vetreästi ja siirtyä taas karvaperheen kuulumisten kertojaääneksi ☺


Kuten kuvastakin voi huomata, aurinko on näyttäytynyt ja etenkin tässä kuussa sangen hienosti! Tahvo esittelee kevään kuuminta "kattokaa mitkä pokat löysin maasta"-muotia. Oli puuhkahäntä aluksi hieman kummissaan, mikä kapistus se siihen kuonolle kiikkumaan asetettiin, mutta ei aikaakaan kun se jo katseli maailmaa reippaasti (ei niin vaaleanpunaisten) lasien läpi.


Kevät on ihanaa aikaa liikkua luonnossa, kera kameran ja koirien. Hiekkakuopallekin ollaan taas päästy, kun rinteet tulivat esiin lumikerrosten alta. Koirat nauttivat aina kovasti rinteitä pitkin juoksemisesta.

Ensi kuussa 13-v täyttävällä Tyynelläkin riittää yhä vain kuntoa lähes samaan tapaan kuin ennenkin. Hiekka senkuin pöllyää, kun turbomummu pistää tuulemaan, edestakaisin rinteitä ylös ja alas ravaten! Kuvassa rinteessä rellestää nuorin ja vanhin, eli Mauri ja Tyyne:

Polkee, polkee, jaksaa, jaksaa
Tyyne, kukkulan mummutar
Tahvo - aina yhtä terhakkana
Mauri ja maastovärit

9 kommenttia:

 1. Tahvo on niiiiin cool! :D Ihania kevätterkkuja koko teidän karvaiselle ja höyheniselle poppoolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole, cool kesäkundi! :D
   Ja kiitoksia!

   Poista
 2. Tosiaan, kevät keikkuen tulevi. Olipa taas mukava kulkea hetki koirien matkassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on aivan mahtavaa aikaa, en osaa muuta kuin rakastaa! ♥

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Upeita koiria!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia eläimistä:)

  VastaaPoista
 5. Onpa päheet aurinkolasit Tahvolla! :D Ihania keväisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Joku ystävällinen sielu oli ne pudottanut ihan Tahvoa varten! ;D

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)