Kirjoittaja

Hei sinulle! Täältä blogin takaa löytyy Marika: luonnonläheinen ja eläinrakas naisihminen, joka pitää majaansa Kanta-Hämeessä aviomiehen, tyttären ja eläinperheen kanssa. Eläimet ja luonto ovat aina olleet suuri osa elämääni ja sitä mukaan kun vuodet vierivät eteenpäin, on rakkaus näihin vain korostunut ja muuttanut muotoaan entistä vahvemmaksi.

Luonnon monimuotoisuus ja suorastaan täydellisen loputon kauneus on jotain, mitä vuosi vuodelta hämmästelee vain yhä suuremmin. Samalla huolta aiheuttaa tämän kauniin monimuotoisuuden säilyminen, joten yhä enemmässä määrin omilla valinnoillaankin siihen pyrkii vaikuttamaan. Luonnonsuojelujärjestöjen toiminta on ymmärrettävästikin myös hyvin lähellä sydäntäni.

Perheessäni on aina ollut eläimiä, etenkin omalla aikuisiälläni, kun päätökset niiden hankkimisessa omaan perheeseen on olleet omalla vastuulla - toisin kuin lapsena, kun niiden saaminen perheeseen edellytti pitkäjänteistä ruikuttamista vanhemmilta 

Rakastan eläimiä ja rakastan nähdä niiden nauttivan elämästään, pyrkien tekemään parhaani sen saavuttamiseksi. Koen erilaiset eläinten hyvinvointia ajavat yhdistykset läheiseksi ja mahdollisuuksieni mukaan olen joidenkin toiminnassa pyrkinyt itsekin auttamaan.