28. tammikuuta 2016

6-vuotias!

Yhä kuin eilinen päivä se hetki, kun kannoin kotiin pienen karvaturrikan. Siitä on kuitenkin aikaa nyt lähemmäs kuusi vuotta, sillä tänään tuo karvaturrikka täyttää pyöreät kuusi vuotta!

Paavo on ollut koko ikänsä terve ja hyväkuntoinen, vaikka sillä on kastraatiosta johtuen tyypillinen, läpi vuoden jatkuva karvanvaihto. Koko sydämestäni toivon Paavon saavan elää terveenä vielä vuosia eteenpäin ☺


15 kommenttia:

 1. Ihana kuvasarja Paavosta ♥,kyllä passaa toivoa,jotta sais elää terveenä,sellaista eläintä on mukava katella ja ilolla seurailee sen touhuja :),karvanvaihto on pientä sen rinnalla,että saap olla terve..

  Talvista viikonloppua sinne kaikille myös karvaturrikoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tyytyvisenä sitä syljeskelee karvoja jatkuvasti suustaan, jos vain poju muuten on terve! :)

   Poista
 2. Voi jestas miten hän on hellyyttävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sana kyllä kuvaa Paavoa aivan täydellisesti! :)

   Poista
 3. Voi ihanaa murua! <3 Onnittelut Paavolle ja emännälle. :)

  VastaaPoista
 4. ihana tuo punnituskuva! =D

  VastaaPoista
 5. Onnea Paavolle! Meilläkin tällä hetkellä vanhin kani täyttää huhtikuussa 6v :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo kiittää niin, että poskipumpulit väpättää :)

   Meidän vanhin pupunen eli Saku tulee tuossa helmikuun puolella 7-vuotiaaksi, ihan käsittämätöntä kuinka aika menee! Saku on myös ollut todella hyvässä kunnossa, lukuunottamatta viime syksynä sairastettua todella vaikeaa silmätulehdusta, joten kovasti elättelen toivoa, että Sakukin eläisi vielä piiitkään :)

   Poista
 6. Olen käynyt jo monta kertaa katsomassa ihania pupukuviasi, ne ovat kertakaikkiaan niin suloisia! Näytän aina työkaverillekin, ja siltä meinaa mennä jalat alta (tykkää kaikista karvakasoista niin paljon).

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana blogi sulla! Ja kuvatkin ovat niin suloisia!

  Käythän kurkkaamassa?
  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)