28. maaliskuuta 2020

Kop kop, kukas se täällä?

Niin kuin heinät heiluvat tuulen tuiverruksessa, niin keikkuu Karvapuusti vapaana virran vietävänä. On nimittäin ehtinyt kulua peräti lähes puolitoista vuotta siitä, kun tääällä viimeksi sanaista arkkuani aukaissut. Olisiko aika jälleen palata pulisemaan?

Tällä hetkellä eletään hyvin poikkeuksellista aikaa, niin meillä kuin maailmallakin riehuvan koronaviruksen vuoksi. Sen mukanaan tuomat poikkeusolot ovat tuoneet monenlaisia murheita ja kotona pysyminen, sekä ihmiskontaktien vältteleminen on monille haastavaa. Sitten on sellaisia kuin minä: introvertti, joka ei huomaa arjessaan juurikaan eroa entiseen. Kotiin kun yleensäkin käpertyy kuuliaisesti köllimään, kuin karhunalle talvea vasten luolansa lepoon.


Kuten etelän asukit ovat havainneet, talvi täällä etelässä on ollut lähinnä nimellinen, ajoittaisia talven tuiskuttavia tuulahduksia lukuun ottamatta.


Vaan, koska kinokset eivät kulkua haittaa, on metsässäkin tullut talven halki runsaasti reippailtua - tai räpiköityä, vesisateiden veltostettua metsäpolkuja mutavelliksi. Nyt koronaviruksen vuoksi poikkeusoloja eläessämme on luonto kutsunut vain entistä paremmalla syyllä. Nautin suunnattomasti kulkea koirien kanssa siellä ja täällä tepastellen.


Vaan, mitä sinulle kuuluu?

Jos olet instagramissa, nyt voi ottaa seurantaan Karvapuustin, sillä Karvapuusti juuri tästä päivästä lähtien löytyy insgramista! :) Täällä: https://www.instagram.com/karvapuusti/

16 kommenttia:

 1. Olipa tosi kiva huomaa tääl taas tekstii♥♥♥♥ Oon paljon kaivannu karvapuustin juttuja. Tosi nättejä kuvii♥ Tervetuloa takas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onpas mukava kuulla :) Kiitoksia kovasti!

   Poista
 2. Paljon on tullut rajoituksia elämäämme koronan myötä..
  Kiva olikin sustakin kuulla ja kuulumisia lukea!
  Kauniita kuvia luonnosta ja koiruleistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Harakka! Elämme kyllä hyvin mielenkiintoisia aikoja - ja aika sitten näyttää mitä vielä tapahtuu edessäpäin. Kiitos sanoistasi! :)

   Poista
 3. Kiia16.22

  Voi kuin kivaa kun kirjotat taas! Täs karanteenimaisis olois kun elää niin tarvii just tällästä =) Tosi kauniita kuvat ja teidän koirat on vaan niin suloisii =) >>Kiia>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tervehdys! Kiitos kauniista sanoistasi ja tsemppiä näihin erikoisiin aikoihin :)

   Poista
 4. Tervetuloa siis takaisin Blogistanian maailmaan. =)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Ei minuakaan koronaviruksen aiheuttama kotiin linnoittautuminen haittaa, päinvastoin, vaikka muuten yleistilanne toki ahdistaakin jossain määrin. Lähinnä läheisten terveyden takia pelottaa. Kevät on etelässä on pitkällä ja vaikka juuri nyt on viileää, on ollut jo mukava saada seurata kevätkukkien työntymistä mullasta. Aurinkoisia kevätpäiviä sekä sinulle että karvaisille kavereille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samaa sinulle ♥

   Poista
 6. Tulin vastavierailulle katsomaan, kuka blogissani kommentoi. Eläinrakas, luonnonystävä ja introvertti olen myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, toinen samanlainen luonto- ja eläinystävä introvertti! Hei sinulle! :)

   Poista
 7. Jeeee, ihana kun oot tullu takaisin, sinua on kaivattu♥ Tosiaan melkoisia aikoja eletään ja toivotaan vaan niin kovin, että maailma palaisi raiteilleen pian! Suloiset karvakamut ja niin kauniit kuvat! Leppoisaa alkanutta viikkoa ja maaliskuun loppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas ihana viesti :) Kiitos paljon Päde! ♥

   Poista
 8. Onpa mukavaa, että olet taas palannut uusin tekstein. En ole luopunut toivosta koko hiljaiselosi aikana vaan olen aina ajoittain käynyt kurkkimassa.

  Täälläkin introvertti, joka viihtyy ihan hyvin, vaikka ei pääse käymään muualla kuin töissä ja kaupassa.

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on sanonut, että ovat käyneet kurkkimassa siinä toivossa, että täällä olisi jotain uutta - odotus palkitaan, vai kuinka se sanonta meneekään! :D
   Kiitos ihaasta viestistäsi ja aurinkoisia kevätpäiviä myös sinulle! ♥

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)