13. syyskuuta 2015

Karvapuustin synttärit! Osallistu arvontoihin!

Niin se aika vain yhtä ripein askelin juoksujalkaa jolkottaa
- Karvapuusti-blogi nimittäin täyttää syyskuun loppupuolella täyden vuoden!

Olen tämän vuoden aikana saanut aivan uskomattoman ihania kommentteja, Facebook-viestejä ja sähköposteja liittyen blogiin. On ollut aivan ääretön ilo huomata, kuinka erilaiset ja hyvin eri-ikäiset ihmiset blogia käyvätkään lukemassa ja kuinka erilaisissa tilanteissa blogia luetaan - saamieni viestien mukaan muun muassa koulussa maahanmuuttajaoppilaille, päiväkodissa lapsille ja löytyy lukijakunnasta ainakin yksi tomera isoisoäitikin, joka internetiä osaa kuulemma juuri sen tarpeellisen verran käyttää, että aina Karvapuustiin tiensä löytää ☺

On myös toisinaan hauska seurailla, millä hakusanoilla blogiin löydetään hakukoneiden avulla. Selkeästi yleisin ja useimmin toistuva on yksinkertaisesti "Karvapuusti", jonka avulla sitten löydetään blogiin. Määränpää siis tiedossa, mutta kartta karkuteillä. Muita usein toistuvia Karvapuustiin johdattaneita hakusanoja on ollut mm. "koiran ruokinta", "kanila", "kanat".

Toisinaan aiheuttaa hymyä, kun huomaa blogin löydetyn toinen toistaan yllättävämmillä termeillä kuten vaikkapa "pieni iso kani", "elävät isot puput" tai "ahne koira". Hah, viimeisellä termillä päädytty pakostikin tarinoihin Tyynen tempauksista milloin minkäkin leivänkäntyn perässä.

VAAN PIDEMMITTÄ PUHEITTA - ASIAAN

On ehtinyt vierähtää jo kuukausia siitä, kun sain kutsun tutustua tuotteeseen joka hienoudessaan herätti mielenkiintoni alta aikayksikön. Aihe vain on odottanut kirjoittamistaan (Saamaton? Minäkö? Ei kai nyt sentään?) ja nyt onkin sille oivallinen aika tämän synttäripostauksen kunniaksi - asian tiimoilta nimittäin myös lukijoille kiva yllätys!

Perimmäinen syy siihen, miksi niin mielelläni lähdin tästä kyseisestä tuotteesta oman sanaseni kirjoittamaan, löytyy omasta historiasta. Nimittäin:

OLIPA KERRAN..

Vuonna 2000 hankin ensimmäisen ikioman koirani, Rudin. Oli suorastaan unelmien täyttymys kantaa se pieni karvapallo kotiin. Vaan huolimatta rajattomasta rakkaudesta jota koin sitä pientä kääröä kohtaan, se ei suinkaan tehnyt elämästä ongelmatonta.

Rudi kärsi eroahdistuksesta, erittäin voimakkaasta sellaisesta. Sillä hetkellä kun suljin kodin oven takanani, Rudi jäi sen taakse täysin paniikinomaiseen tilaan. Se vikisi, ulvoi ja haukkui. Lopulta se ei jäänyt siihen, sillä tilanne eteni entistä hirveämmäksi ajan kanssa.

Vaikka kaikkeni yritin, oltiin lopulta tilanteessa jossa se ei ainoastaan huutanut, vaan tuhosi kaiken eteensä sattuvan irtaimiston. Se repi hyllyt alas, repi sohvan palasiksi, paloitteli seinälistat. Olipa se kerran porannut talon betoniseinäänkin reiän ja repinyt lattiamattoon kissankokoisen kolon.

Kuulin usein ihmetystä miksi pitää koiraa, joka aiheuttaa vain jatkuvaa ahdistusta. Asiat ovat aina enemmän kuin pelkkä pinta. Kaiken sen haastavuutensa takana Rudi oli hieno koiraystävä. Rakastin sitä kenties enemmän, kuin tulen ikipäivänä olemaan kykenevä yhtäkään toista koiraa rakastamaan, eikä se tule ikinä unohtumaan.

JA SITTEN SE TÄRKEÄ

Tuote josta nyt aion kirjoittaa, on moni varmasti siitä kesän mittaan kuullut eri lähteistä. Näin hieno tuote ansaitsee kaiken saamansa huomion ja yhä enemmässä määrin, jotta tieto saavuttaisi kaikki ne, jotka etsivät apua tilanteisiin, joihin juuri tämä voisi olla se kaivattu apu. Tämä kyseinen tuote on Digital Dogsitter - nykyaikainen apu koiran eroahdistukseen.

Ennen kuin koskaan alun alkaenkaan päätin lähteä kirjoittamaan tästä aiheesta, otin hieman selvää onko ohjelma auttanut ihmisiä millä tavoin. Koinkin erittäin miellyttävän yllätyksen, kun jopa tuttavapiirissä oli ohjelmaa kokeilleita, joilla oli siitä hyvää sanottavaa. Kesän mittaan sitä hiljalleen sitten lisää selvittelin ja olen ollut erittäin iloinen kuulemistani kokemuksista ☺

Digital Dogsitter-idean isäntä on Juuso Kaari, joka kehitti sen alkujaan omalle Väinö koiralleen avuksi. Kyselin Juusolta taustaa siitä kuinka idea sai alkunsa:

-  "Idea Digital Dogsitteriin syntyi taisteltuani noin vuoden ajan oman Väinö -koirani eroahdistuksen kanssa. Ehdimme kokeilla aikalailla kaikkea paitsi ihan vihoviimeisimpiä vaihtoehtoja kuten sitruunapantaa tai mielialalääkitystä. Olimme saaneet jo muilla keinoin (koulutus, energiatasojen hallinta suunnitelmallisemmalla ulkoilulla, ruokavalio) tilannetta väliaikaisesti hallintaan, mutta haukkuminen kuitenkin alkoi aina uudestaan viimeistään muutaman päivän rauhallisen ajan jälkeen."

Minua kiinnosti myös se, kuinka idea ja ohjelma itsessään on kehittynyt sieltä alkutaipaleelta ja Juuso kertoi siitäkin:

- "Varsinaista kehitystyötä olemme tehneet ohjelmalle melko maltillisesti, yrittäen pitää ohjelman käytön niin helppona kuin mahdollista. Suuri harppaus eteenpäin oli toki Digital Dogsitter Onlinen julkaisu nyt kesäkuussa 2015, joka mahdollistaa kodin tilanteen seuraamisen myös etänä muilta laitteilta, esimerkiksi omistajan ollessa töissä"

- "Vanha Windows-versio rajasi myös kaikki mac -koneiden käyttäjät pois ohjelman parista, kun taas Online versio toimii lähes kaikilla laitteilla joissa on vain moderneja standardeja tukeva web-selain."

Kuten jo tuossa aikaisemmin mainitsinkin, ohjelmalla on paljon hyviä kokemuksia ja uskonkin itse hyvin vakaasti, että se on mitä mainioin apu monelle. Tilanne voidaan jo alkuvaiheessa hoitaa, ennen kuin ollaan samanlaisessa suossa, missä itse Rudin kanssa tarvoin kaulaani myöten.

Löydät aiheesta paljon tietoa Digital Dogsitterin kotisivuilta »

JA NYT ASIAN TIIMOILTA MUKAVAA ASIAA: ARPAJAISET!

Nimittäin, tämän postauksen yhteydessä jaamme Digital Dogsitterin kanssa vuoden pituisen ilmaisjakson ohjelmaan ja peräti kolmin kappalein. Kolme onnekasta saa siis vuoden pituisen jakson ohjelmaan. Lahjakortit osoitetaan henkilökohtaisesti voittajille heidän nimillään.
Arvontakoodi: DIGITAL.


Ja koska arpajaiset ovat niin mainioita ja mukavia, erityisesti nyt kun Karvapuusti juhlii vuoden pituista taivaltaan, ei yhdet arpajaiset suinkaan riitä - kun tässä nyt alkuun päästiin. Etenkin, koska Karvapuusti on yhtä kuin värikästä eläintohinaa, ei blogin synttäreissäkään suinkaan pelkästään koiramaiseksi heittäydytä. Siispä..

KISSAMAISET ARPAJAISET!

Kissaihmisiä ei unohdeta. Voittona on nimittäin Tigerin kissa-kuosilla varustettu kangaskassi. Samaan läjään laitetaan vielä samaisella kuosilla varustetut kaksiosaiset kissakortit.
Arvontakoodi: KISSA


Joko olisi tarpeeksi arpajaisia? No ei tietenkään - jotain erittäin oleellista puuttuu! Kun nyt ollaan jo kuin kissat ja koirat, niin tottakai sekaan mahtuu pupumaisuuksia. Niinpä seuraavaksi..

KANIMAISET ARPAJAISET!

Kanimaiseen palkintoon kuuluu JR Farmsin kuivattuja herkkuja kutakin pussillinen: heinäratamoa, banaanilastuja, sekä auringonhattu-sinimailasseos. Kaiken parempiin suihin uppoavan ja vain makoisat muistot jättävän palkinnon kruunaa pieni ja pehmoinen pupuavaimenperä.
Arvontakoodi: KANI


NÄIN OSALLISTUT:

Voit osallistua arvontaan joko blogissa tai Facebook-sivulla - ja ainoastaan toisessa. Tuotepalkinnot toimitetaan vain Suomeen, Digital Dogsitter-lahjakortin voi käyttää myös Suomen ulkopuolella. Muista mainita mihin arvontoihin osallistut: KANI/KISSA/DIGITAL.

Osallistuminen blogin kautta:

Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään nimesi, sähköpostisi josta sinut tavoittaa mahdollisen voiton osuessa kohdalle, mihin arvontaan osallistut ja sen jälkeen jaa arvonta eteenpäin blogissasi, Facebookissa tai muun sosiaalisen median tililläsi. Esimerkki osallistumiskommentista:

Nimi: Maija Mehiläinen
E-mail: mehiläispesässä@surisee.fi
Arvonnat: DIGITAL KISSA KANI
Linkki arvonnasta: maijanhunajablogi@hunajablogit.fi/arvonta

Osallistuminen Facebookin kautta:

Osallistuminen Facebookissa on helppia kuin heinänteko: kommentoi vain Karvapuustin sivulla olevaan arvontakuvaan mihin arvontoihin osallistut ja sen jälkeen jaa kuva sivullasi julkisena.
Napsauta itsesi FB-osallistumiseen tästä »

Osallistumisaika:

Osallistumisaikaa on reippaasti, 10.10. saakka, jonka jälkeen kommentointi tähän postaukseen suljetaan. Onnea arvontaan! ☺

P.S. Alla kuvalinkki, jonka voit jakaa esim. blogissasi
http://karvapuusti.blogspot.fi/2015/09/karvapuustin-synttarit.html.

22 kommenttia:

 1. Toivotamme kovasti onnea kivalle blogille, arvonnat jätämme tällä kertaa väliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvapuusti kiittää kovasti! :)

   Poista
 2. Anonyymi14.9.15

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Super onnittelut ihanimmalle blogille!! <3 Vielä jospa olisi se oma pupu niin osallistuisin herkku arvontaan... vaan toivotan onnea muille pupuille ja heidän omistajille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jospa se uusi pupu vielä teidänkin perheeseen loikkii joku kaunis päivä ;)

   Poista
 4. Superonnittelut KArvapuustiin!! Me jätämme arvonnan tällä kertaa väliin, mutta blogia seuraamme aina vaan yhtä ihastuneena<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superkiitokset Karvapuustilta! :-)

   Poista
 5. Nimi: Juuli Lehtinen
  E-mail: juuli.lehtinen@luukku.com
  Arvonnat: KANI
  Linkki arvonnasta: http://piskijapupu.blogspot.fi/2015/09/hyppyjuttuja.html

  VastaaPoista
 6. Nimi: Miia Kröger
  e-mail: toiveen@luukku.com
  Arvonta: KANI
  Linkki tulee tänne lähipäivinä; http://toiveenkanila.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällä mainos. :)
   http://toiveenkanila.blogspot.fi/2015/09/menneita-kisoja-ja-tulevien-poikasten.html

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Jayla16.9.15

  Ihan ykkösenä suuren suuren suuresti Onnea upealle Karvapuusti blogille! Digital Dogsitter on ihan uus juttu mulle,kävin tuolla kotisivuilla heti lukemassa. Hieno kirjoitus hienosta aiheesta.Kiitos että kirjotit tästä! Oma nyt jo poisnukkunut koira oli eroahdistunut,arki oli todella rankkaa ja naapurisuhteet kärsivät eikä ihmekään.Kuten itsekin kirjoitit,voi kun silloin olisi tälläinen keksintö ollut....tätä täytyy kyllä tosiaan mainostaa eteen päin.
  Vaan Onnea vielä blogillesi! Löysin tän jokunen tovi sitten ja olin myyty just eikä heti. Tää on ihan ainoa laatuaan,monipuolinen ja tapasi kirjoittaa on niin elämänmakuinen ja jotenkin maanläheinen.Ihana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, tällaisia viestejä on todella mukava lukea :)

   Poista
 9. Nimi: Jonna Toljamo
  E-mail: jonna_toljamo@hotmail.com
  Arvonnat: DIGITAL, KANI
  Linkki arvonnasta: http://tassutelllen.blogspot.fi/2015/09/onnellinen-koira-onnellinen-omistaja.html

  VastaaPoista
 10. Saara Toivanen
  saaratoivanen24@gmail.com
  Arvonta KANI JA KISSA
  Ois tosi kiva voittaa ne kani herkut tulis tarpeeseen kun kolme kania napostelee täällä kotona ja toi kissa kassikin ois kyllä kiva <3
  Blogi http://kanejajakoiria. blogspot.com
  sulla on ihana blogi :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva arvonta ja mukavasti toteutettu! :) Osallistutaan tottakai!

  Nimi: Sara H
  E-mail: kirppu901@gmail.com
  Arvonnat: KISSA KANI
  Linkki arvonnasta: http://kanimaisia.blogspot.fi/2015/09/ajatuksia-bloggaamisesta.html

  VastaaPoista
 12. Vera Latvala
  Allaboutmypets1@gmail.com
  KANI
  Superlemmikit.blogspot.fi Mainostus näkyy seuraavassa postauksessa. :)

  VastaaPoista
 13. =) No tietenkin KISSA
  t unareinman(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Äsh, ja piti toivottaa ONNEA vuosipäivän johdosta! <3

  VastaaPoista
 15. Anonyymi24.9.15

  Joudun ottamaan uusiksi osallistumiseni kun päivittelin vähän blogia jonka seurauksena lähti roima määrä postauksia. Elikkäs:

  Emmi Huttunen
  emmihuttunen88@gmail.com
  KANI
  Ja mainostus löytyy täältä http://commonbunnies.blogspot.fi/2015/09/karvaa-ja-kakaroita.html

  VastaaPoista
 16. Nyt vasta kerkeän osallistumaan! :-)
  Nimi: Nea Juvonen
  E-mail: neaamariia@gmail.com
  Arvonnat: KANI
  Linkki arvonnasta: http://neanelaimet.blogspot.fi/2015/09/nyt-niita-kuvia.html (löytyy postauksen lopusta) :)

  VastaaPoista
 17. Nimi: Katja
  E-mail: katja891@msn.com
  Arvonnat: DIGITAL, KISSA
  Linkki arvonnasta: http://whipuelamaa.blogspot.fi/2015/09/kuulumisia.html (postauksen lopusta löytyy linkki)

  VastaaPoista