torstai 11. kesäkuuta 2015

Karvapuustin kirjava kopla

Keskiviikkona avautui lemmikkiblogi-portaali, johon on koottu erilaisia lemmikkiaiheisia blogeja. Samalla pyörähti käyntiin äänestys, jossa neljästä blogista äänestetään yksi blogi vielä mukaan portaaliin ja Karvapuusti on kirjavan jenginsä kanssa yksi ehdokkaista.

Karvapuusti hieman kenties poikkeaa muista blogeista sikäli, ettei tätä kaikenkarvaista komppaniaa kertakaikkiaan voi asettaa yhden tietyn aihepiirin alle. Koska "suloinen sekamelska"-kategoriaa ei taida olla olemassa, on Karvapuusti merkitty kani,- koira,- ja kanablogiksi.

Mitä pirskattia! Nyt kuule eukko unohtui jotain!

Niin, tokihan ne kissatkin talosta löytyy. Vaan sen verran harvemmin määkijöitä on blogin puolella näkynyt, ettei kehtaa ihan kissablogiksi kutsua. Korvataan vahinko kuitenkin nyt sillä, että kesällä 7-v täyttävä Nelli pääsi keimailemaan kuviin tällä aina yhtä herttaisella olemuksellaan.


Mikäli Karvapuusti miellyttää ja se olisi mahdollisesti mielestäsi ansainnut paikan lemmikkiblogiportaalissa, niin käy ihmeessä antamassa meille äänesi. Äänestyksessä mukana oleviin blogeihin tutustumaan ja samalla äänestämään mieleistäsi pääset klikkaamalla seuraavaa logoa:

http://www.lemmikkiblogit.fi/kuukauden%20blogi

Lienee sanomattakin selvää, mutta tahdon sanoa sen silti: olen äärettömän iloinen jokaisesta äänestä joka meidän jengille suodaan. Kiitoksia siis erittäin paljon jokaiselle, joka äänensä käy antamassa ☺

20 kommenttia:

 1. Kävin oikein mielelläni äänestämässä blogiasi - minä olen niin tytkännut seurata näitä touhuja, vaikka itselläni ei eläintä tällä hetkellä olekaan. Lähipiirissä kylläkin. Onpas varsin viehko tämä Nelli tässä :) arempi säikähtäis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukavaa aina saada positiivista palautetta!
   Kiitoksia kovasti Anne :) ♥

   Poista
 2. Kävin kurkkaamassa ja äänestinkin!! Oletpa onnistunut ottamaan mukavia kuvia kisuneitosesta :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja kaikenkarvaisille (ja -sulkaisille :) ystäville <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä miten tuossa kävi noin, koska silloin kun aloitin kuvaamaan, se istui ihan kauniisti - sitten otan kuvia ja tämä on tulos! :D

   Poista
 3. Ihana Nelli! <3
  Ilman muuta kävin äänestämässä ihanaa blogiasi! Täällä on aina mukava vierailla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, hurjan kiva kuulla että tykkäät täällä käydä :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat Nellistä!
  Näitä voisi katsella useamminkin :-)

  Ja kävin äänestämässä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs laittaa ihan korvan taakse, että pistäisi kissoistakin enemmän jutunjuurta ja kuvia! Mies, eli se meidän perheen kissafani, sitten napsiikin niistä kuvia kokoajan ja jakaa jossain Facebookin kissaryhmässä! :o)

   Poista
 5. Mitkä kuvat!! Mahtava Nelli. Kyllä tuolla ääni irtoaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs antaa Nellille pari ylimääräistä rapsutusta korvan taakse! :D

   Poista
 6. Aivan mahtavia kuvia, taas!

  VastaaPoista
 7. siis tää blogi on niin parasta!
  meiltä koko perhe lukee tätä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein päivän piristys tämä viestisi :)
   Kiitos paljon!

   Poista
 8. Kävin äänestämässä! Tämä on oikea hyvänmielen blogi ♥

  VastaaPoista
 9. Noi kuvat :''D Nyt kyllä täytyy kysyä, että mitäs ihmettä kisu oikein on nautiskellut. Ei ole tainnut olla ihan vesilinjalla. :D Kävin antamassa myös äänen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelli on tuollainen hempeä hymytyttö! :D
   Kiitoksia äänestä! ♥

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)