maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hei, mihin me matkattiin?

Katsos kummaa, mitä kävikään. Karvapuusti se sitten otti ja päätti pölläyttää karvansa myös Facebookin puolelle. Tästä lähin jengimme kuulumisia löytyy siis myös Facebookin puolelta. Suoraan Karvapuustin FB-sivulle pääset loikkaamaan tästä. Ei muuta kuin tykkäilemään!


Facebook on itselleni hieman sellainen hassunkurinen paikka, jonka olemassaoloa mietin tuon tuostakin. Ei tule luettua ihmisten päivityksiä tai kirjoitettua sellaisia pahemmin itsekään. Erilaiset eläinaiheiset keskusteluryhmät ovat sen sijaan ihan mukavaa ajanvietettä!

Noin ehkä yleisestä valtaväestöstä poiketen pidän niin kutsutun kaverilistankin hyvin suppeana pikku joukkiona, joten suuri joukko mukavia ihmisiä on kaverilistan ulkopuolella.

Joskus tuntuu kuin ihmiset pitäisivät FB:n kaverilistaa eräänlaisena väleissä olemisen tai jopa tykkäämisen mittarina, mikä saattaa tietysti osalla ihmisistä pitää paikkansakin, mutta on itselleni hyvin vieras ajatus. Omalla kaverilistallani kuitenkin haluan pitää lähinnä ne ihmiset, joiden kanssa tulee useimmiten juuri Facebookin kautta oltua tekemisissä ☺

Vaan, vähän pääsi blogin bannerissakin kuvat vaivihkaa vaihtumaan. Näin kesällä ei keväiset sänkipellot enää niin jaksa katsetta kiehtoa, joten hieman vihreämmässä maailmassa liikutaan.

Niin ja hei, tänään on muuten kesäkuun ensimmäinen päivä! Omasta mielestäni kesä on ollut valloillaan jo tovin jos toisenkin, mutta nyt se on virallista: kesä on saapunut! ☺

Nim. "shortseja kaapista kaivamaan, säästä viis"

5 kommenttia:

 1. Ihanan bannerikuvan olet laittanut. On teillä ihania eläimiä, meillä vain tuo koiruus.
  Hyvää kesäkuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruuskin on jo iso pala elämää :)

   Poista
 2. Juurikin tässä mietin, etä mitä laitan päälle kun kaupungissa vielä hoidettava pari työjuttua :) vettä tulee kuin aisaa, mutta kesästä kiinni pidän :) Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shortsit vaan päälle, se on KESÄ! :D

   Poista
 3. Minun tulee facebookissa myös pääsääntöisesti viihdyttyä keskusteluryhmissä. Yllätys yllätys aiheina tietysti kilpikonnat ja leopardigekot mutta myös joitakin muita kivoja ryhmiä on tullut löydettyä.

  VastaaPoista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)