torstai 30. huhtikuuta 2015

Kaikenkarvaisuus kunniaan

Havaitsinpas vastikään, että Karvapuusti on ollut pystyssä 7kk ajan, ohlala. Näiden kuukausien aikana on ehtinyt jo löytää hurjan kivasti lukijoitakin paikalle. *Marika tykkää tästä*

Yleisesti ottaen ahkerana erilaisten blogien lukijana, olen tullut tuumailleeksi. Olen havainnut monissa eläinblogeissa olevan eräänlainen punainen lanka kaiken keskellä. Osa on keskittynyt koiraharrastukseen, osa yhden tai toisen lajin kasvatukseen ja niin edelleen.

Vaan toista se on Karvapuusti, täällä kun se punainen lanka viuhuu kroonisesti karkuteillä. Tätä meidän jengin blogia voisi kuvailla lähinnä rönsyileväksi karvatarinoiden kokoelmaksi, maustettuna hippusella höyheniä. Tähän karvaiseen arkeen erilaisten eläinten kanssa kun kuuluu monia ulottuvuuksia, joista jokaisessa näen oman erityisen viehätyksensä.

Tämä ei ole koirablogi. Tämä ei ole kaniblogi. Tämä ei ole kissablogi. Tämä ei ole kanablogi. Sen sijaan, kaikkea näitä yhdessä. Karvaisuuden suloinen sekamelska.

Ja nyt tämä suloinen sekamelska Karvapuusti toivottaa kaikille lukijoille:
ERITTÄIN MUKAVAA VAPPUA! ♪ ♫

P.S. Leenun tiput ovat tänään tasan viikon ikäisiä ja voivat kirjaimellisesti pulleasti. Piiperöisiin uppoaa niin paljon ruokaa, että hyvä kun pystyssä pysyvät, umpitäyteen tungettujen kupujen kiikkuessa rinnuksissa valtavina palloina ☺ ♥

16 kommenttia:

 1. Eläinrakkaudessa ainakaan mulla ei ole punaista lankaa, vaikka oma blogi enimmäkseen vain kissoista kertookin. Mutta jos suinkin olisi mahdollista, niin meille tulisi kaikenlaisia suloisuuksia koirista heppoihin ja pupuista kananpoikiin. ;) Iloista vappua teidän karvasekamelskaan! Onnekas olet, kun saat olla noin monien eläinten ympäröimä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä tunteekin olonsa kovin onnekkaaksi, on mahtava tunne kun saa olla mukana näkemässä niin monenlaista elämää ympärillään ♥

   Poista
 2. Anonyymi30.4.15

  http://chocochilinchillailua.blogspot.fi/2015/04/mystinen-paketti-osa-1.html täällä on arvonta käy osallisuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpäs kurkkimassa :)

   Poista
 3. Minusta ainakin täällä blogissasi parasta on juuri se monimuotoisuus :)
  Täällä on kiva piipahtaa katsomassa teidän jengin kuulumisia.
  Kiitos, erittäin hauskaa Vappua myös sinne "Karvaisuuden suloiseen sekamelskaan..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monimuotoisuus - siinäpä tämä sekamelska onkin hyvin tiivistettynä :)

   Poista
 4. Aivan ihana blogisi on juuri kaiken karvaisuudessaan.
  Oikein ihanaa vappua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikessa kirjavassa karvaisuudessaan :)
   Ja mukavaa vappuaikaa myös teidän poppoolle!

   Poista
 5. Hauskasti sanottu tuo karvaisuuden suloinen sekamelska :-). Oivallinen bloggausteema, juuri sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin paikkansapitävä, tällainen suloinen sekamelska :D

   Poista
 6. Kiitos vierailustasi kotimetsässä :)
  Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Oikein Iloista Vappupäivää:)

  VastaaPoista
 8. Kyllä sinulla on punainen lanka; "Marika ja elämää eläinten keskellä" :)
  Se on vain vähän laajempi näkökulma kuin esim mulla joka rajoittuneena ;) kirjoitan vain elämästä koiran kanssa, vähän valokuvailua siinä sivussa.

  Kirjoittaminen on hyvä tapa jäsennellä tapahtumia, ja lisäksi ainakin itse iloitsen siitä, että kun asioista tulee kirjoittaneeksi blogiin vähän kuin päiväkirjaan, niin sitten ne säilyy muistissa myöhempääkin muisteloa varten :)
  Hyvää vappuviikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sellainen hieman rönsyilevä ja laajahko punainen lanka? :D

   Minä myös nautin kovasti tästä bloggailusta, tässä on jokin hauska oma viehätyksensä. Sen lisäksi, että mielelläni kirjoitan, niin myös luen paljon erilaisia blogeja. Voisipa sanoa, että mahtava keksintö nämä blogit kaiken kaikkiaan! :)

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)