tiistai 7. huhtikuuta 2015

Hankien takaa haaveillen

Tällä hetkellä eletään taas Karvapuustilassa hyvin odottavaista aikaa. Aikaa, jolloin se aika tuntuu matelevan vanhan ja raihnaisen etanan vauhdilla talon seinien ulkopuolella. Nimittäin, vaikka kevät on jo edennyt pitkälle monin paikoin, meidän pihallamme on yhä talvi. Lunta tulvillaan, on kaunis talvisää ♪ ♫ .. ja sitä rataa!

Lumet ovat onneksi sulaneet viikon sisällä aika kovastikin, hankikorkeus on selvästi mataloitunut ja hiljalleen hankimatto alkaa tontin reunoilta käpertyä kokoon. Näen jo mielessäni sen hetken, kun pääsen ostamaan ensimmäiset pihakukkaset ja istuttelemaan niitä sitten vähän sinne ja tänne, ihan vain silkasta kevään ilosta. Ja aikaa jolloin leskenlehdet, vuokot ja muut alkavat värittämään pihamaata. Oih ja voih ja huokaus.

Joulumaan hidasta, mutta toivottavasti sitäkin varmempaa, katoamista odotellessa, tulen katselleeksi kuvia edellisvuodelta, ajalta jolloin kevät jo oli pihalla ♥


Menee varmasti vielä hyvä tovi, ennen kuin piha-altaat ovat sulana, koska sen lisäksi että ovat tällä hetkellä vielä täysin lumen alla, on vedetkin talven jäljiltä luonnollisesti jäässä. On kuitenkin mahtavaa sitten kun pääsee ne siivoamaan talven jäljiltä ja laittamaan uudet vedet! :)


Ylläolevassa kuvassa näkyvä, isoimman piha-altaan reunalla nököttävä, kalastajanalle jäi viime syksynä taas nukkumaan talviunta hankien alle. Toivottavasti se ei herää kovin vihaisena, kun lumet sulavat päältä pois.

Kanijengin ulkotarhakin olisi niin sanotusti suunnitelmalistalla, kunhan se kevät ja sen myötä kesä saapuvat tänne meille saakka. (Kenties jo juhannuksena?) Olen koko talven miettinyt mihin kohtaan tonttia sen sijoittaisin ja nyt on enää kaksi vaihtoehtoa jäljellä mielessä, joten ehkäpä se nousee niistä toiseen.. hiljaa hyvä (paras) tulee!

14 kommenttia:

 1. Minulle tuli tuosta saniais (kotkansiipi??)-kuvasta mieleen, että siinä on nukkumassa äiti ja hänen kaksi pienoistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa mielikuvitusrikkautta :)

   Poista
 2. Marika, kiitos käynnistä blogissani. Täytyykin muuttaa tuota blogi osoitettasi että näen päivityksesi.
  Hyvää kevät sinulle.♥

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus... kevättä odotellessa (toivottavasti saapuu pian) :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sataa lunta, mutta viikonloppuna oli ihana sää!
   Kyllä kummasti viihtyi pihallakin linnunlaulussa ja auringonpaisteessa :)

   Poista
 4. Onpa kauniit kuvat, todella sai kevätmielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa se kevätmieli kohoaa vain entistä enemmän, kun alkaa hiljalleen luonto heräämään ♥

   Poista
 5. Ihania kuvia. Pitäisi varmaan itsekin katsella omasta kuvakokoelmasta kevätmuistoja ja haaveilla tulevasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään aina välillä ihan hurjasti katsella kuva-albumeja, etenkin alkuvuodesta innostun kummasti ihailemaan kevät- ja kesäkuvia.. ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voi, sanopas muuta! Nyt kun se tästä vielä etenee kokoajan, niin ihanaa! :)

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)