lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulu on jo ovella.. ♪ ♫

Joulu, mikä mainio syy ostaa kotiin toinen toistaan söpömpiä kynttiläkuppeja -lyhtyjä ja jos jonkinlaisia -purnukoita. Ei tätäkään ylisöpöä lyhtyä nyt vain kerta kaikkiaan voinut jättää kaupan hyllylle norkoilemaan, joten kannoin sen keittiömme ikkunaan kiikkumaan. Bueno ♥

 
Jouluvalmistelumme alkavat olemaan melkoisen hyvällä mallilla, joten jouluaattoa voi alkaa odottelemaan kieli poskella hyvä ruoka mielessä. Kuitenkin, sitä ennen on vielä jotain tehtävää - minähän jätän jo tottunein elkein aina jotain ihan viime tippaan.
 
Lähipäivien aikana olisi tarkoitus toteuttaa muun muassa eläintilan "joulumaskeeraus". Käytännössä siis niin kaneille kuin kanoillekin kämpät puhtoiseksi oikein kunnon jynssäyksellä nurkkia myöten, sisustuksiin jotain uutta kivaa ja sitten havuja tuomaan joulutunnelmaa. Tosin, kanit tuumannevat tämän joulutunnelmani vain mukavana vaihteluna ruokavalioon - ne siis kirjaimellisesti pistävät joulutunnelmani suihinsa ☺
 
Mietin myös yhä joulukuusen mahdollista muuttamista kattomme alle. Koirat ja kissat eivät havuja mielellään herkuttele, mutta aikaisempina vuosina on tullut tutuksi kuusen toistuva köllöttely keskellä mattoa. Kaikki potentiaaliset epäillyt ovat tietysti aina liuenneet paikalta. Jospa sen kuusen teippaisi vaikka seinään kiinni..
 

12 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko kysyä kanasen hautomisprosessista- joko saatte tipusia jouluksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa uudemmassa postauksessa ehdinkin juuri kirjoittaa aiheesta, mutta tiput olivat tosiaan menehtyneet munien sisälle jo hyvän aikaa takaperin. Leenun hautomisvimma kuitenkin näyttää jatkuvan, joten uudet munat pesässä :)

   Poista
 2. Kaunis joulukylä, Hyvöö Joulua sinulle ja eläinystävillesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa joulunaikaa sinullekin! :)

   Poista
 3. Mä olen myös ihan heikkona taloihin. On ne vaan ihania. Onneksi eteisen pöydälle ei mahdu kuin kolme joten en voi ostaa niitä lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan sä voit ostaa siihen toisen pöydän viereen.. ;-)

   Poista
 4. Kaunis joulutalo. Hyvää Joulunaikaa:)

  VastaaPoista
 5. Juu luulen ettei lyhtyjä vaan voi olla liikaa. Saati sitten lähellä joulua ei ainakaan. Täälläkin jouluvalmistelut hyvällä mallilla ja kovasti odotan itse the päivää :) Kanin häkin kuuraus on täällä myös tänään. Huhhei kun pieni ja söpö eläin tänään tuoksahtaakin. Tai ei kai eläin, mutta eläimen koto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The päivä = hyvää ruokaa! :-)

   Poista
 6. Ihana on lyhty! Kauniisti heijastelee ikkunasta. Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa joulua myös sinulle!

   Poista

Mukavaa kun jätät viestiä! Anonyymien kommentteja ei pääasiassa julkaista, ellei mukana ole jotain nimimerkkiä. Valitsethan siis mieluiten anonyymin sijasta kohdan "Nimi/url" johon voit kirjoittaa nimimerkkisi tai nimesi, kiitos! :)